Uusi Kontula-lehti on ilmestynyt
Kontula-lehti 2007 on KontuKeskuksen toimittama monipuolinen, värikäs ja maksuton lukupaketti Kontulasta, monine kiinnostavine juttuineen, haastatteluineen ja karttoineen. Lehden voi noutaa mm. Kontulan kirjastosta, Kontupisteestä tai Kontumarketista.

Tuorein Kontula-lehti kertoo monipuolisesti kaupunginosan ajankohtaisista asioista. Lehdessä pohditaan Kontulaan liitettyjen mielikuvien taustoja. Kaupunginosan julkisuuskuva on muuttunut, mutta ongelmalähiön maine kummittelee edelleen Kontulasta puhuttaessa. Toisaalta voi kysyä, voisiko Kontulasta tulla peräti trendikäs kaupunginosa?

Lehden sivuilta löytyy myös tiivis katsaus Kontulan alueen kehittämissuunnitelmiin ja hiljattain käynnistyneen Kulttuuriraide-hankkeen laaja esittelypaketti.  Näkemyksistään Itä-Helsingistä kertovat mm. kaupunginhallituksen jäsenet Jouko Malinen ja Risto Rautava, lähipoliisi Outi Säilä ja rockkulttuurin monitaituri Njassa.

Kaksi kontulalaisuuden tukipilaria – ostoskeskus ja FC Kontu – viettävät elokuussa 40-vuotisjuhliaan. Molempien historiaan mahtuu suuria muutoksia, mutta kumpikin on onnistunut säilyttämään elinvoimansa.

Kontulan ostari ei voi kilpailla katettujen kauppakeskusten ”viihdytystarjonnan” kanssa. Sen on menestyttävä omilla vahvuuksillaan, kuten hyvällä sijainnilla, monipuolisilla palveluilla ja omaperäisellä tunnelmalla.

FC Kontu on puolestaan Kontulan suurin kansalaisjärjestö, jonka toiminnassa urheilullisen menestyksen tavoittelu on vain osa. Laaja junioritoiminta kasvattaa pelaamaan yhteen myös viheriön ulkopuolella.

Osansa palstatilasta saavat Kontulan tapahtumat, joita järjestetään kesällä 2007 poikkeuksellisen paljon. Kontula voi perustellusti sanoa olevansa todellinen tapahtumien kaupunginosa.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi