Alueneuvosto perustettu Mellunkylässä

Mellunkylään perustettiin 12.9 alueneuvosto edistämään isoja Mellunkylää kokonaisuutena koskevia asioita suhteessa mm. Helsingin kaupunkiin ja sen päättäjiin. Mellunkylän alueneuvoston kokouksessa olivat läsnä Kalevi Salo (Kontula-seura), Helka Nurmi-Niemi (Kurkimäki-seura), Larri Helminen (Kontukeskus), Pertti Lampi (Mellunmäki-yhdistys), Tuomas Nurmikivi (Vesalan pky)  ja Hanne Puttonen (Kivikko-seura).

Alueneuvoston mielestä tällä hetkellä merkittäviä asioita ovat mm. Kivikon jätteenpolttolaitoksen vastustaminen sekä riittävien voimavarojen saaminen alueen kulttuuri- ja harrastustiloihin. Alueneuvoston tarkoitus on vaikuttaa myös alueellisiin rakennushankkeisiin kuten Kontulan ostoskeskuksen täydennysrakentamiseen, käynnistää uusi  kulttuurinen liikuntatapahtuma Mellunkylän alueella ja turvata mm. Kontupisteen ja KontuFestarin tulevaisuus.

Mellunkylän alueneuvoston seuraavan kokouksen aihe on Kivikkoon kaavailtu jätteenpolttolaitos, jonka tiimoilta Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunta YTV järjestää 6.11. klo 18-20 asukastalo Nallissa, Nallitie 3 jätevoimalahankkeen ympäristövaikutusten selostustilaisuuden.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi