Valon Voimat Kontupisteessä

Kokeellisen elektroniikan seura: Hehkulamppumatriisi Kontupisteen ikkunassa 17.11. - 30.11.2007Kokeellisen elektroniikan seura
on tuottanut Valon Voimat -festivaalille kierrätysmateriaaleista valmistetun elektromekaanisen valoteoksen. Teos koostuu vanhoista peliautomaateista rakennetuista sekvenssereistä, jotka ohjaavat vanhasta sähköpääkeskuksesta rakennettua hehkulamppumatriisia. pyrkimyksenämme on tuoda valoa niin vuodeajan pimeydestä kärsiville, kuin digitaaliteknologia yllätyksettömyyteen kyllästyneille.

***
Kulkiessasi marraskuun lopussa kaupungissa, voit törmätä outoihin asioihin. Pieniä, ja yllättäviä ilmiöitä on ilmaantunut kaupungin asukkaiden työ-, koulu- tai kotimatkan varrelle. Idästä länteen on rakennettu pienistä osista koostuva kokonaisuus, joka tunnetaan myös nimellä Valon Voimat. Metrolla liikkuessa kannattaa etsiä käsiinsä tämä ohjelma ja löytää erilaiset teokset matkan varrelta. Opi tuntemaan kaupunkisi.

Valon Voimat 2007 koostuu 16 teoksesta tai projektista sekä kolmesta tapahtumasta. Ohjelman teemana on metron reitti lännestä itään. Teoksia sijaitsee asemien läheisyydessä, asemilla sekä radan varessa ja ne ovat helposti kaupunkilaisten saavutettavissa.

 

www.koelse.org
www.valonvoimat.org
Kontupiste
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi