Haku.hel.fi tehostaa tietojen löytymistä kaupungin verkkosivuilta
Helsingin kaupunki on ottanut kaupungin www.hel.fi-verkkosivuilla käyttöön uuden hakupalvelun. Haussa voi hakea kaikilta kaupungin sivuilta tai valita halutun viraston sivut, joihin haku kohdistetaan. Hakupalvelu löytyy myös suoralla osoitteella haku.hel.fi.

Uusi haku perustuu Googlen tuotteeseen. Haku löytyy kaupungin etusivulta kuvapalkin vierestä oikealta. Etusivun haku kohdistuu kaikkiin kaupungin sivuihin. Hakutulossivulta voi valita halutun viraston. Virastojen etusivulla haku kohdistuu vain kyseessä olevan viraston sivuihin.

Hakukone on indeksoinut kaupungin eri palveluista yli 350 000 sivua. Sivujen määrän ollessa näin suuri korostuu hakupalvelun merkitys entisestään. Kaupungin sivuilla on myös muita hakupalveluja, joista on koottu tietoa verkkosivujen asiointi-osuuteen.

Kaupungin työntekijöiden puhelinnumerot löytyvät numerot.hel.fi -palvelusta. Haun kautta löytyvät yli 10 000 kaupungin työntekijän yhteystiedot. Hakuja voi tehdä henkilön tai palvelun, tehtävän tai yksikön nimen perusteella. Linkki palveluun on nostettu kaupungin www.hel.fi-etusivulle hakulaatikon yhteyteen.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi