Mellari - paikka, jossa viihdytään
Mellari - paikka, jossa viihdytään
 
Kulttuuriostari Mellarissa voi olla kuin kotonaan, juoda kahvia ja lukea päivän lehdet. Mukava henkilökunta auttaa viihtymään. Mellari on kohtaamispaikka, jossa järjestetään kulttuuri- ja vapaa-ajan toimintaa. Paikassa on Mellupiste, jonka asiakastietokoneilla voi hoitaa päivittäiset asiat tai tulla muuten vaan surffailemaan.

Monimuotoinen ja uudenlainen Kulttuuriostari

Mellarissa ja Kulttuuriostarilla tulee olemaan kursseja, taidenäyttelyitä ja paljon erilaisia tapahtumia. Keväällä jumpataan, maalataan vesiväreillä ja opitaan atk:n alkeet  Nettirohkeus-kursseilla. Mellarissa toimii ikäihmisten kerho ja tulossa on myös Mellunmäki-Yhdistyksen järjestämiä keskustelutilaisuuksia ajankohtaisista aiheista. Sykettä nostaa Fillarifestari-tapahtuma 15.-18.5.2008  ja hyödyllistä yhdessäoloa tarjoaa siivoustalkoot.
 
Värejä, virkistystä ja uusia näkökulmia arkeen luovat taiteilijoiden ja kirjailijoiden kurssit, luennot sekä näyttelyt. Albumit auki -projektin Mellunkyläaiheinen valokuvanäyttely järjestetään Mellarissa huhtikuun aikana. Kotiseutunäyttelyn avulla tutustutaan alueen historiaan. Tulevaisuudessa ei tarvitse tyytyä pelkästään katsomiseen. Tulossa on yhteisötaideprojekti, jonka aikana asukkaat pääsevät itse tekemään ympäristötaideteoksia. Kurssien järjestäjinä toimii mm. Työväenopisto ja Mellunmäki-Yhdistys. Lisätietoja kursseista löytyy Mellarin ilmoitustauluilta ja kysymällä Mellarin henkilökunnalta, netistä osoitteesta www.alueportaali.net.

Mellarin toiminta kasvaa ja kehittyy
 
Mellarin toiminta lähtee asukkaiden toiveista. Näiden pohjalta paikalliset toimijat ja hallintokunnat suunnittelevat kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluita. Mellarin toiminta laajenee ja kasvaa koko ajan. Lisätilojen myötä asukkaat saavat omat kerhotilat, joissa he voivat järjestää omaa toimintaa. Mellarin yläkertaan tulee esitys- ja kokouspaikka. Tulevaisuudessa Kulttuuriostarilla nähdään näytelmiä, konsertteja ja isompia näyttelyitä.

Asukkaiden auttamista käytännön asioissa ei unohdeta. Mellunmäki-Yhdistys suunnittelee lähiötalonmies-palvelua sekä asukasneuvojien tapaamisia, jotka auttavat asukkaita jokapäiväisissä asioissa. Lisää ideoita Mellarin ja kulttuuriostarin kehittämiseksi otetaan mielellään vastaan. Mellarissa on palautelaatikko, johon toiveitaan voi jättää. Mellarissa kynnykset on tehty mataliksi ja ylitettäviksi, joten kaikki mukaan luomaan uudenlainen Kulttuuriostari, joka on asukkaiden oma paikka.

Aukioloajat:
Arkisin 10-16
Kulttuuritila Mellari
Korvatunturintie 2, 00940 Helsinki

KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi