Yhteistyömonumentin paljastus ja Aatteiden Teltta Kontulan ostarilla 20.9.
Kontulan ostarilla on kesän aikana toteutettu iso korjaustyö, kun ostarin vanhan ja uuden puolen julkisivuja on huollettu, maalattu ja kunnostetettu ostarin kiinteistöyhtiöiden toimesta. Myös rakennusten vesikatteita on uusittu. Julkisivuremontti valmistuu lokakuun alkuun mennessä.

Yhteistyömonumentin paljastus ja Aatteiden Teltta Kontulan ostarilla 20.9.Osana Kontulan ostarin remonttia on kunnostettu myös tunnetun suomalaisen kuvanveistäjän Heikki Häiväojan Yhteistyömonumentti, joka paljastetaan lauantaina 20.9. klo 12. Häiväojan korkea veistos on ollut Kontulan ostarilla vuodesta 1967 lähtien,  jolloin Kontulan ostoskeskus avattiin. Teoksen kunnostus on toteutettu Kontulan ostoskeskuksen kiinteistöyhtiöiden toimesta.

Lisäksi samana lauantaina Kontulan ostarin keskusaukiolla on klo 12-16 välisenä aikana "Aatteiden Teltta", jossa nykyiset Helsingin kaupunginvaltuuston puolueet esittäytyvät ennen lokakuisia kunnallisvaaleja.

Kunnallisvaaleihin liittyen, KontuKeskus avaa syys-lokakuun vaihteessa www.alueportaali.net -sivustolle Mellunkylän oman kunnallisvaalisivuston, jossa tullaan esittelemään paikalllisia ehdokkaita.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi