Metroliikenteessä muutoksia rautatieaseman putkirikon johdosta
Sunnuntaina keskustassa tapahtuneen putkirikon vuoksi metro ei voi toistaiseksi liikennöidä Rautatientorin, Kampin eikä Ruoholahden asemille. Sunnuntai-iltana metrojunat ajoivat idän suunnasta vain Sörnäisiin asti.

Maanantain ajan metro liikennöi 5 - 6 minuutin vuorovälein Kaisaniemen ja Vuosaaren/Mellunmäen välillä. Yhteyksiä läntisen Helsingin suuntaan täydennetään lisäbussilla 65X ja raitiolinjan 8 lisävuoroilla (Huom! lisäraitioliikenne on siirretty linjalta 6 linjalle 8.).

Bussi 65X liikennöi linjan 65A reittiä välillä Sörnäinen - Ruoholahti. Sörnäisissä bussiin voi nousta bussin 65A pysäkeiltä. Ruoholahdessa bussi ajaa linjan 15 päätepysäkille Länsisatamankadulle.

Matkustajien toivotaan varaavan maanantaina tavallista enemmän matka-aikaa. Lähijunilla keskustaan tulevien kannattaa vaihtaa raitiovaunuihin ja busseihin jo Pasilassa, sillä Rautatientorin vaihtoyhteydet voivat ruuhkautua. Lännen suunnasta tulevien kannattaa käyttää myös seutulinjojen busseja. Pohjoisista ja koillisista kaupunginosista busseilla matkustavien on sujuvinta tulla bussilla keskustaan asti, eikä vaihtaa metroon.

HKL pyrkii selvittämään maanantain aikana, voiko metro jatkossa ajaa pysähtymättä Rautatientorin aseman ohi Kamppiin ja Ruoholahteen. Rautatientorin metroasema on joka tapauksessa poissa käytöstä todennäköisesti useita kuukausia.

HKL:n Rautatientorin palvelupiste ei pysty toistaiseksi palvelemaan asiakkaita, koska tietoliikenneyhteydet eivät toimi vesivahingon vuoksi. Itäkeskuksen palvelupiste palvelee normaalisti.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi