Helsinkiläisten mielipiteitä palveluverkosta kysytään 15.2. alkaen

Helsinkiläisten kuuleminen kaupungin palveluista ja palveluverkon kehittämisestä aloitetaan maanantaina 15. helmikuuta. Kuuleminen tapahtuu pääosin Internetin välityksellä osoitteessa http:/palveluverkko.hel.fi , mutta muukin palaute on tervetullutta.

Kaupunkilaisten mielipiteitä kysytään opetuksen, sosiaalitoimen, päivähoidon, terveyskeskuksen, liikunnan, kirjaston, nuorisotoimen ja kulttuurikeskuksen tilojen käytön tehostamisesta ja tilojen yhteiskäytöstä. Yhtenä aiheena on sähköisten palvelujen kehittäminen.

Tavoite on saada palveluverkon kehittämiseen kaupunkilaisten näkemyksiä ja ideoita. Samalla halutaan lisätä kansalaisten ja päätöksentekijöiden vuorovaikutusta ja parantaa valmistelua.

Sivustolla julkaistaan runsaasti tausta-aineistoa palveluverkosta ja sen uudistamistarpeista. Palaute ja keskustelu liitetään palveluverkkoa koskevan päätöksenteon materiaaliksi.

Keskusteluun osallistuminen edellyttää kirjautumista palveluun, mutta mielipiteitä pääsee lukemaan kirjautumatta. Palautetta voi antaa netissä myös siten, ettei se tule julkisesti nähtäville. Sivuja toimitetaan normaaliin tapaan, eli esimerkiksi lainvastaiset viestit poistetaan.

Kaupungin edustajat antavat sivustolla lisätietoja ja vastaavat kysymyksiin.

Sivusto on toteutettu suomeksi ja ruotsiksi.

Kuulemis- ja keskustelusivustolle pääsee myös Helsingin kaupungin sivuston etusivulta, osoitteesta www.hel.fi . Kuuleminen kestää kolme viikkoa ja päättyy 5. maaliskuuta.

Mielipiteitä ja palautetta voi jättää myös kirjallisesti palautelomakkeella. Aineistoon voi tutustua paitsi netissä myös kaupungintalon ala-aulan Virka Infossa ja kirjastoissa.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi