Mellunkylän Kansalaisakatemiassa tulossa hankidoa, digitaalista kuvankäsittelyä ja viinikurssiKOREALAINEN HANKIDO PERUSTUU HARMONISIIN PERIAATTEISIIN.

Koska sen harjoittaja ei pyri käyttämään fyysistä voimaa puolustaakseen itseään, sitä voisi kutsua myös pehmeäksi itsepuolustuslajiksi. Lajin keskeinen hyökkäystekniikka ja sen vastatekniikka on alunperin luotu ylläpitämään harrastajan terveyttä ja mahdollistamaan yksinharjoittelu.
Cheonki-Bub liikkeet muistuttavat rauhallisesti tehtyä taichia. Jiki-Bub liikkeet taas muistuttavat venyttävien, kiertävien liikkeidensä ansiosta pitkälti joogaa. Mellunkylän Kansalaisakatemia tarjoaa mahdollisuutta tutustua Hankido Terveysliikuntaan toukokuun aikana.
Paikka: Wanha Posti, Kontulatalo
Aika: 8.5.2011 klo 13
Opettaja: Sami Munukka, pääopettaja (2.dan), Finnish HankidoFederation

JATKOA DIGIKAMERAN HALTUUNOTTO -KURSSILLE.

Kurssillakäydään läpi kuvankäsittelyn perustoimintoja. Ota mukaan digikamera, USB-piuha, sekä 2–4 valokuvaa (kameran muistikortilla tai muistitikulla). Kurssilla keskustellaan myös kuvien sisällöstä: minkälainen on hyvä valokuva, ongelmaratkaisuja kuvaustilanteessa. Osallistuminen ei edellytä aiemman Digikameran haltuunotto -opetuksen läpikäymistä.
Opetuspaikka: Mellupiste
Aika: 14.5.2011 klo 11–14
Opettaja: Elise Roponen, valokuvaaja

TULOSSA MATKA VIINIEN MAAILMAAN.
Kuinka viiniä ja ruokaa yhdistellään? Millaisia ovat tunnetujen viinialueiden ja rypäleiden ominaisuudet?
Mellunkylän Kansalaisakatemia järjestää viinikurssin Ostarifestarin (Helsinki-päivä) aikaan. Ammattilainen johdattaa osallistujat hyvienviinien maailmaan. Seuraa ilmoittelua ajankohdan lähestyessä.

Näiden kurssien lisäksi jo käynnissä Bluesin ABC-kurssi.

Lisätietoa: www.mekans.fiKontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi