Joulun Avaus käynnisti joulukauden Mellunkylässä


Kontulan ostoskeskuksen perinteinen Joulun avaus -tapahtuma järjestettiin lauantaina 1.12. mukavassa, lumisessa talvisäässä. Vaikka metro ei Metron uuden ohjausjärjestelmän asennustöiden vuoksi liikennöinyt viikonloppuna, tapahtuman eri tilaisuuksissa vieraili iltapäivän aikana kuitenkin n. 1 500 kävijää ja yleisö tuntui olevan tyytyväinen näkemäänsä, kokemaansa ja saamaansa. 
 
Ohjelmassa oli mm. joulupukin ja Tiernapoikien vierailut ostarin keskusaukiolla, Metrokappelissa järjestetty joulumusikaali "Joulun Sankari", Symppiksen joulumyyjäiset sekä joulukorttien askartelua ja pipareiden leivontaa lähiöasemalla.
 
Tapahtuman alussa Vesalassa asuva eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (kuvassa) tervehti kontulalaisia ja ostarin asiakkaita.
 
Tilaisuuden yhteydessä tarjoiltiin Helmi Grillin toimesta ilmaiset, perinteiset ja maittavat joulupuurot yli kuudelle sadalle hengelle. Joulukahvit tarjosi vuorostaan Kontumarket ja glögit Restobar Dejavu. 
 
Tapahtuman järjesti Kontulan ostoskeskuksen yrittäjäyhdistys.
 
Seuraava suuri, hyvän mielen joulutapahtuma Kontulassa järjestetään sunnuntaina 16.12., jolloin ensimmäistä kertaa pidettävä Mellunkylän Joulupuisto valtaa Emännänpuiston alueen. Mitä kaikkea Mikaelin kirkon, Kontulan liikuntapuiston ja Kontulan ala-asteen välissäsijaitsevassa Emännänpuistossa tapahtuu, se selviää tästä linkistä.
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi