KontuFestari Kontulan Kelkkapuistossa lauantaina 18.8., mm. alustavat aikataulut ja liikenneKontuFestarilla sirkusta, torvisoittoa, rockia, räppiä ja poppia
KONTUFESTARI KYMMENENNEN KERRAN KELKKAPUISTOSSA LAUANTAINA 18.8.
 
KontuFestarista on viimeisten yhdeksän vuoden aikana tullut yksi Itä-Helsingin suurimmista kulttuuritapahtumista. Tämä maksuton kansanjuhla järjestetään Kontulan Kelkkapuistossa lauantaina 18.8.2012 klo 12-21. - Kustannusten vuosittaisesta merkittävästäkin noususta ja tapahtumatukien jälkeenjäämisestä huolimatta KontuFestari tarjoaa tänäkin vuonna hyvää musiikkia ja ohjelmaa moneen eri makuun hienossa puistoympäristössä.
 
Luvassa on mm. sirkusta, torvisoittoa, rockia, räppiä ja poppia. KontuFestarin päälavalle on kiinnitetty mm. Circus Helsinki, Police Street Band, Stadin JuhlaorkesteriTarja Kujanpää & AuringonvaloNotkea Rotta sekä Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
 
Aatteiden Teltassa poliittiset puolueet esittelevät ajatuksiaan ja toimintaansa. Festariyleisöä palvelee erillinen festaritori.

Nuorisoasiankeskus mukana KontuFestareilla
 
Helsingin kaupungin nuorisoasiankeskus järjestää KontuFestareilla nuorille skeitti- ja koripallo tapahtuman. 
Tämän lisäksi nuorisoasiankeskus tuo nuorten vaikuttamismalli Ruudin teltan muodossa festarialueelle. Ruudissa olisi tarkoitus käsitellä Mellunkylän aluetta nuorten näkökulmasta ja löytää karttatehtävän kautta hyviä ja kehitettäviä kohteita sekä jakaa nuorten vaikuttamismahdollisuuden tietoutta alueella. 
 
 FIREFIT - The Public Mind Map Tour KontuFestareilla
 
Berliiniläistaiteilija Dida Zende kiertelee vanhalla saksalaisella paloautolla Helsingissä ja neljässä muussa WDC 2012 -kaupungissa. FIREFIT-paloauto pysähtyy kaupunkien asuinalueille ja antaa avoimen, luovan tilan asukkaiden käyttöön. Elokuun 18. päivä FIREFIT-paloauto vieraille KontuFestareilla.
Ajatuksena on luoda avoin tila, jossa alueen asukkaat määrittelevät itse mitä FIREFIT-paloautolla tapahtuu: harrastelijataiteilijoilla ja -muusikoilla, vanhoilla ja nuorilla — ihan kaikilla, on monia piileviä, luovia kykyjä ja taitoja. Kaikki ovat tervetulleita tuomaan oman luovuutensa esille ja yhteiseen käyttöön.
 
KontuFestarin järjestää KontuKeskus ry yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuurikeskuksen kanssa. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön.

KontuFestarin 2012 alustava aikataulu
 
PÄÄLAVA
 
Circus Helsinki n. klo 12.00-12.30
Police Street Band n. klo 12.45-13.30
Stadin Juhlaorkesteri n. klo 14.00-15.00
Tarja Kujanpää & Auringonvalo n. klo 15.30-16.30
Kontula-palkinnon jako n. klo 17.00
Notkea Rotta n. klo 17.15-18.30
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band n. klo 19.00-20.30
 
KENTTÄ
 
Nuorten skeitti- ja koripallotapahtuma klo 13.00-17.00
FIREFIT-paloauto, ohjelmaa klo 12.00-18.00
Festaritori avoinna klo 12.00-21.00

Linja 94 poikkeusreitillä 18.8.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi