Tarmo Lindénistä K-supermarket Kontumarketin uusi kauppias


Tarmo Lindén (vas) tulee K-supermarket Kontumarketiin ja Esa Kiiskinen siirtyy Espoon Sellon K-citymarketiin.
 
Noin 1350 metriä matkaa ja yksi metropysäkin väli on K-kauppias Tarmo Lindénin (50) nykyisen K-supermarket Masin ja hänen uuden kauppansa K-supermarket Kontumarketin välissä.
Vaikka matka Mellunmäestä Kontulaan ei ole pitkä, muutos on kauppiaan mukaan suuri.
- Uudessa kaupassa lähes kaikki kaksinkertaistuu, kuten asiakasmäärä ja kaupan koko, Lindén luettelee.
Lindénillä on takanaan K-kauppiasuraa jo 25 vuotta. Mellunmäessä hän ehti toimia kauppiaana lähes 13 vuotta. Mahdollisuus uuteen kauppaan tuli, kun K-supermarket Kontumarketin nykyinen kauppias Esa Kiiskinen siirtyy Espoon Selloon K-citymarketin ohjaimiin. Lindén aloittaa K-supermarket Kontumarketin kauppiaana maaliskuun alusta.
- Uuteen kauppaan meneminen on aina kiinnostavaa ja haastavaa, Lindén toteaa.
 K-supermarket Kontumarketissa Lindén aikoo jatkaa nykyisen kauppiaan linjoilla. Tärkeitä menestyksen eväitä ovat hyvä palvelu ja kattavat, eri kohderyhmiä palvelevat valikoimat. Kauppias myös toivoo, että asiakkaat tulisivat juttelemaan ja esittämään toiveitaan kaupan valikoiman suhteen.
 
Esa Kiiskinen siirtyy Espoon Selloon K-citymarketin kauppiaaksi
Kauppiaana vajaat 18 vuotta Kontumarketissa toiminut Esa Kiiskinen siirtyy Espoon Sellon K-citymarketin vetäjäksi.
Kiiskinen on saanut tunnustusta myös Mellunkylän asukkailta, kun hänelle ojennettiin Vuoden 2010 Kontula-palkinto. Palkintoperustelujen mukaan pitkään mm. Kontulan ostoskeskuksen yrittäjäyhdistyksessä toiminut Kiiskinen on osallistunut aktiivisesti Kontulan ja koko Mellunkylän yhteisöllisyyttä vahvistavaan toimintaan. 
Kiiskisen merkittävistä luottamustoimista mainittakoon, että hän on toiminut mm. K-kauppiasliiton puheenjohtajana 2008-2012, Keskon hallituksen jäsenenä vuodesta 2009 ja viime vuodesta lähtien Keskon hallituksen puheenjohtajana. Tämän lisäksi Kiiskinen vaikuttaa EK:n yrittäjävaltuuskunnan puheenjohtajana ja EK:n hallituksen varapuheenjohtajana.
Muutostaan kauppiaaksi K-citymarket Selloon Kiiskinen toteaa:
- Halusin kauppiasurallani vielä uusia haasteita ja kun näin upeaa mahdollisuutta tarjottiin, tartuin siihen.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi