Kontulassa Terveyspalvelut -aluefoorumi 15.4., Voi Hyvin -tapahtuma 18.4. ja Hirvilammi-Taskinen runomusiikkiesitys 23.4.


Terveyspalveluihin liittyvä ajankohtainen aluefoorumi Mikaelinkirkolla maanantaina 15.4. klo 18-20
Mikaelinkirkolla maanantaina 15.4. klo 18-20 järjestettävässä Mellunkylän aluefoorumissa puidaan jälleen kerran terveyspalvelujen tilannetta ja paikan päälle tulee mm. Helsingin sosiaali- ja terveysviraston terveys- ja päihdepalveluiden osastopäällikkö Hannu Juvonen ja Helsingin terveysasemien johtajalääkäri Raija Puustinen sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan jäseniä. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilua. Tilaisuuden järjestää Vetoa ja Voimaa Mellunkylään -hanke yhteistyössä Terveysasemien ystävät -ryhmän kanssa.


Voi hyvin -päivä torstaina 18.4. klo 17- 20 Kontulan kirjastossa
Ohjelmassa mm. terveysluento kirjaston lukusalissa klo 17-18: "Kiristääkö pipo vai vyötärö?" (Ylilääkäri, fysiatri Veli-Pekka Valkonen, Avire-Kuntoutus Oy). Lisäksi Kontulan apteekin e-resepti-info ja verenpaineen mittausta; liikuntaesittelyjä: Kontulan kuntokellari, Lähiöliikunta (Liikuntamylly), kesän puistojumpat, nuorten Fun Action-toiminta, Easy Sport ala-asteikäisille. FC Kontu esittäytyy. Teippaamo esittelee kinesioteippausta. Tapahtumaan vapaa pääsy.

Kirjan ja ruusun päivänä 23.4. klo 18-19 Hirvilammi-Taskinen Duo Kontulan kirjastossa
Kolmekymmentä vuotta sitten Teemu Hirvilammi ja Ari Taskinen tapasivat ja innostuivat yhdistelemään runoa musiikkiin. Miltä herrat kuullostavat tänä päivänä, sen voi tarkistaa heidän keikallaan Kontulan kirjastossa tiistaina 23.4. klo 18-19. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi