Viisikymppinen Kontula vietti synttäreitään ostarilla ja on ollut näkyvästi esillä medioissa


Kontulan 50-vuotisjuhlia vietettiin tiistai-iltapäivällä 18.3. Kontulan ostarilla, Kontumarketin aulassa, Kontulan ostoskeskuksen yrittäjäyhdistyksen järjestämän synttäritapahtuman merkeissä. Väkeä kävi paikan päällä toistatuhatta, kahvitarjoilu pelasi ja meininki oli rennon kotoisa. - Stadin kundi, legendaarinen Jussi Raittinen viihdytti yleisöä esittämällä tunnetuimpia kappaleitaan. Juhlatervehdyksiä kuultiin Kontula-Seuran puheenjohtajalta Risto Rautiaiselta ja Kontulan ostoskeskuksen yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajalta Jenni Keskiseltä.
 
Viisikymppinen Kontula juhlii tänä vuonna läpi vuoden. Tulossa on kymmeniä tilaisuuksia ja tapahtumia festareista ylipormestarin asukasiltaan, taide- ja valokuvanäyttelyistä elokuviin, liikuntatapahtumista aluefoorumeihin (kts. ohjelma tästä). Tällä hetkellä Kontulatalon Kontupisteessä on nähtävissä Kontula 50 vuotta -valokuvauskilpailun Top Ten -valokuvat. 
 
Tiivis, Mellunkylä-lehden päätoimittaja ja Kontula-kirjan tekijän Jouko Kokkosen tekemä yhteenveto Kontulan viidestä vuosikymmenestä löytyy vuorostaan täältä.
 
Viisikymppinen Kontula on ollut näkyvästi esillä medioissa
 
Hesarissa 19.3. on monipuolinen artikkeli Kontulasta otsikolla "Viisikymppinen Kontula odottaa uutta nousua". Nettijutussa myös video kontulalaisten mielipiteistä asuinalueestaan. Katso tästä.
 
Tiistaina 18.3. klo 19 Yle Uutiset Uusimaa -televisiouutislähetyksessä oli aiheena Kontula 50 vuotta. Katso tästä.
 
Ylen sivuilla juttu "Tarinoiden takapiha ja maineensa leimaama - Suomen tunnetuin lähiö täyttää 50 vuotta". Katso tästä.
 
Metro-lehden verkkoversiossa juttu "Kontula täytti 50 vuotta – vertaa lähiötä ennen ja nyt". Katso tästä.
 
Helsingin Uutisten 15.3. ilmestyneessä lehdessä oli kokonainen aukeama juttuja ja ilmoituksia Kontulasta. Linkki näköislehteen, kts. sivut  12-13. Katso tästä.
 
Yle Fem -kanavalla juttua Kontulasta otsikolla ""Gårdsbacka är ingen slum". Katso tästä.
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi