Mellunkylän Joulupuisto -tapahtuma toi joulun tunnelmia Kontulaan

Koko perheen Mellunkylän Joulupuisto -tapahtuma järjestettiin jo 4. kerran viime sunnuntaina Emännänpolulla ja Mikaelinkirkolla. Yleisöä kävi paikan päällä toistatuhatta.
 
Lämminhenkinen tapahtuma tarjosi niin ulko- kuin myös sisätiloissa jouluista tunnelmaa, makuja sekä ohjelmaa vauvasta vaariin ja mukulasta mummoon. 
 
Tapahtuman tämänvuotinen suojelija, eduskunnan puhemies Maria Lohela piti avauspuheen kirkon ulkopuolelle pystytetyssä teltassa ja sitä seurasi Ekumeeninen hartaushetki. Kontula-Seura oli omalta osaltaan valmistanut Emännänpolulle alueen, jonne yleisö sai sytyttää kynttilät joulurauhan merkeissä. Partiolaiset olivat vuorostaan pystyttäneet eränkävijöiden jouluteltan ja erillisen jouluseimen luona pääsi silittämään mm. elävää aasia. Paikan päällä olivat tietenkin myös joulupukki ja -muori sekä Tiernapojat. Kontulan ja Mellunmäen Lions -kerhot grillasivat ja tarjosivat kaikille maukkaita makkaroita, jotka seurakunta oli saanut eräältä tapahtumaa tukeneelta yksityiseltä lahjoittajalta. 
 
Mellunkylän Joulupuistossa kuultiin laulua kolmen eri kuoron (Elegia-, Ilopisarat- ja Mikaelinkuoro) esittämänä. Tämän lisäksi sisätiloissa saatiin nauttia vaikuttavan, lähes 50-henkisen Helsinki Gospel -ryhmän laulannasta kuin myös viihdyttävän Fazzitazzi-orkesterin menosta. Mikaelinkirkon toisessa kerroksessa Maria Baric & Company esittivät lapsille omaa teatteria ja kerroksessa oli myös mm. nuorisosasiainkeskus järjestänyt lapsille myös jouluista askartelua. 
 
Tapahtuman huipensivat kirkon edustalla Tulikansa –ryhmän hieno tuliesitys ja sen jälkeen kirkkosalissa pidetty Kauneimmat joululaulut -konsertti. 
 
Tapahtuman tuotti Mikaelin seurakunta yhteistyössä vapaaehtoisten ja eri järjestöjen kanssa.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi