Piispantarkastus Mikaelin seurakunnassa 4.-7.2.Helsingin hiippakunnan piispa Irja Askola suorittaa piispantarkastuksen Mikaelin seurakunnassa 4.-7.2.2016. Piispantarkastus tarkoittaa piispan vierailua seurakunnassa. Piispa tapaa seurakunnan työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja muita seurakuntalaisia. Hän tutustuu seurakunnan toimintaan ja yhteistyökumppaneihin. Piispantarkastuksen aikana keskustellaan seurakuntatyön painopisteistä, arvioidaan uusia haasteita ja mietitään toiminnan kehittämistä.
 
Vierailun aikana järjestetään kaksi kaikille avointa tilaisuutta:
 
- Mikaelin foorum teemana Seurakunta – elävä osa Mellunkylää ja Östersundomia Mikaelinkirkolla to 4.2. klo 18.
 
Avoin keskustelutilaisuus kaupunkirakenteiden haasteista ja toimintaympäristön muutoksesta ihmisten arjen muokkaajana, alustus Helsingin kaupungin tietokeskuksen johtaja Timo Cantell. Mukana ovat myös Helsingin piispa Irja Askola, Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunnan pj. Risto Rautava, Helsingin kaupungin Östersundomin aluerakentamisprojektin projektinjohtaja Ari Karjalainen, Helsingin kaupungin Östersundom-projekti projektipäällikkö Ilkka Laine. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen.
 
Tilaisuus päättyy Hiljaiseen iltamessuun Mikaelinkirkossa klo 19.30 alkaen.
 
- Perhemessu ja laskiaistapahtuma Mikaelinkirkolla su 7.2. klo 11.
 
Perhemessun iloinen tunnelma avaa vuoden 2016 Yhteisvastuukeräyksen.
Alueen partiolaiset haastattevat piispa Irja Askolaa, Ilopisarat-kuoro tartuttaa musiikin rytmin osallistujiin. Messu on suunniteltu koko perheelle, laulut ovat lastenvirsiä.
 
Laskiaistapahtumassa on tarjolla hernekeittoa (vapaaehtoinen maksu), kahvia ja pullaa, 3 kaverin jäätelökärrystä jätskin myyntiä (2 €/annos), aasikärryllä ajelua (2 €/kierros), partiotoimintapisteitä, Yhteisvastuutuotteiden myyntiä, liukurimäki (säävaraus), legokaupungin rakentelua, kasvomaalausta (1 €/kuva), peli- ja leikkihuone, askartelua ja liikunnallista puuhaa. Kaikki tuotto tulee Yhteisvastuukeräyksen hyväksi!
 
Seuraa piispan vierailua Mikaelin seurakunnan Facebook-sivuilla. KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi