Mellunmäen Leijona-rieha jo 46. kerran sunnuntaina 13.3.

 
LC-Hki Mellunmäki järjestää sunnuntaina 13.3. klo 12-14 Kevätrieha -tapahtuman Mellunmäen vanhan ostarin ympäristössä. 
 
Perinteinen talvirieha on tänä vuonna viikkoa myöhemmin kuin aiempina vuosina. Siksi Mellunmäen mittavinta, iloista koko perheen tapahtumaa vietetäänkin nyt Kevätriehan merkeissä. Takavuosien suositut lasten hiihtokilpailut on jouduttu useasti perumaan lumen puutteen vuoksi. Tulevassa riehassa mitalit ja ”palkintopalli” ovat jälleen käytössä. Lapsille järjestetään ostarin ulkoalueella riemukas, leikkimielinen kilpailu, jossa vikkelät jalat vilistävät pallon kera rataa pitkin.
 
Valmistelut ovat sujuneet hyvin. Soppatykki on tilattu, vetokoirat ja polle hevosajeluun odottavat jo lähtökuopissa. Wotkinssia grillataan, lettuja paistetaan, ongintapaikka tulee kuhisemaan saaliista. On kasvomaalausta, herkkumyyjäistä, kirpputoria, arvontaa jne.
 
Punainen Sulka -keräys lasten harrastetoimintaan on tämän vuoden mittavin valtakunnallinen Leijona-aktiviteetti. Tasavallan presidentti on lupautunut suojelijaksi. Riehassa on tarjolla pikkurahalla tuotteita sulkaosastolla. Kaikki tuotto ohjataan lyhentämättömänä hakemusten perusteella alueemme kouluille, päiväkodeille, urheiluseuroihin, partiolaisille ja vanhustyöhön. 
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi