Mellunkylässä on tapahtumarikas loppuvuosi


Mellunkylässä on runsaasti erilaisia tapahtumia vuoden lopulla.

Uusi Mellunkylä -lehti ilmestyy 11.11. ja jaossa 14.11.
Runsaasti kiitosta saanut lehti antaa läpileikkauksen kaupunginosamme ajankohtaisista asioista. Maksutonta lehteä saatavissa 14.11. alkaen mm. Kontupisteestä, Symppiksestä, Kontulan lähiöasemalta ja Kontulan kirjastosta sekä Kontulan ja Mellunmäen K-Supermarketista, asukastila Mellarista ja lastenkulttuurikeskus Musikanteista.
 
Isänpäivätapahtuma Mellu-Estradilla 12.11. 
Perinteinen isänpäivätapahtuma Mellunmäen Mellu-Estradilla lauantaina 12.11. klo 11-18 osoitteessa Korvatunturintie 2. Tilaisuudessa kukitetaan vuoden mellunmäkeläinen isä. Esiintymässä mm. Broadway -yhtye, Sonja ja Omat Pojat -orkesteri sekä Mosabacka Big Band solistinaan Lasse Liemola. Paikalla myyjäiset ja kahvio. - Klo 15 paneeli Itä-Helsingin harrastus- ja kokoontumistilojen tulevaisuudesta, mukana mm. Timo Laaninen (keskusta), Ari Kähärä (Kokoomus), Jape Loven (SDP), Teemu Laitinen (Perussuomalaiset), Yrjö Hakanen (SKP) sekä Mira-Veera Auer (Vasemmisto). Vapaa pääsy.
 
ME-talosssa 09 Helsinki Human Rights -säätiön juhlat 19.11.
ME-talon toiminnasta vastaava 09 Helsinki Human Rights -säätiö juhlii kymmenvuotista taivaltaan lauantaina 19.11. klo 14-16 Mellunmäen ME-talolla ( os. Jänkäpolku 1G). Ohjelmassa on mm. katutanssi- ja DJ-workshop sekä Maria Baric Companyn Herkkuteatteri -työpaja. Vapaa pääsy.
 
Joulun Avaus Kontulan ostarilla 26.11.
Perinteinen Kontulan ostoskeskuksen Joulun Avaus -tapahtuma järjestetään lauantaina 26.11. klo 11-13 Kontulan ostarin keskusaukiolla ja Kontulatalossa. Keskusaukiolla luvassa mm. joulupuuro- ja kahvitarjoilua (niin kauan kuin tarjottavaa riittää) sekä tietenkin joulupukin vierailu. Kontulatalossa Kontulan Eläkeläisten myyjäiset. Kontulan kirjastossa saa joululahjan tai kirjalahjan (rajoitettu määrä) sekä kahvin. Kaikkiin tilaisuuksiin vapaa pääsy.
 
KontuFestCam 2016 -valokuvanäyttely avautuu 26.11. Kontupisteessä
D-Asema oli mukana dokumentoimassa Kontufestarin historiallista käännekohtaa, kun tapahtuma siirtyi Kelkkapuistosta ostoskeskuksen ytimeen. ”Usein festareiden alla saamme lukea esittelyitä tapahtumassa esiintyvistä artisteista, mutta keitä nämä tapahtumissa vierailevat ihmiset ovat? Tällä kertaa ajatuksena olikin tuoda esille Kontufestarikansaa”. Kuvat ovat nähtävissä Kontupisteessä avautuvassa valokuvanäyttelyssä 26.11. alkaen. Vapaa pääsy.

Aluefoorumi turvallisuudesta ja viihtyvyydestä ME-talossa 8.12.
Seuraava aluefoorumi tullaan järjestämään torstaina 8.12. klo 18-20 Mellunmäen ME-talossa (Mellunmäen metroaseman läntisen sisäänkäynnin vieressä, Jänkäpolku 1 G) ja sen aiheena tulee olemaan "Turvallisuus ja viihtyvyys Mellunkylässä".
 
Mellunkylän Joulupuisto -tapahtuma sunnuntaina 11.12. klo 13-17 Kontulassa
Koko perheen maksuttomassa tapahtumassa luvassa tänä vuonna paljon joulumusiikkia, mm. Anne ja Omat pojat -yhtye esittää jouluhittejä ja laulattaa yleisöä. Kirkon edustalla voi aistia myös aitoa Lapin taikaa: paikalla on oikea poro ja kota, jossa voi käydä tervehtimässä joulupukkia! Pihalla voi sytyttää joulurauhankynttilän ja kuunnella ekumeenista hartautta. Tapahtuman tervehdyspuheen pitää vuoden itä-helsinkiläiseksi valitti Antti Muurinen. Lapsille on tarjolla monenmoista puuhaa kirkon yläkerrassa, mm. Maria Baric Companyn työpaja ja muuta kivaa. - Kaikille kävijöille tarjotaan glögiä, pipareita ja grillimakkaraa (niin kauan kuin tarjottavaa riittää). Tilaisuuden päätteeksi järjestetään kirkolla klo 17 Kauneimmat joululaulut -tilaisuus, mukana Mikaelinkuoro. Tapahtuman järjestävät Mikaelin seurakunta ja alueen yhteisöt.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi