Alueportaalin etusivu (Keskustelut)


On se niin, että turvallisuus on tärkeä ja oleellinen asia. Kirjoitettu 4.4.2017 00:20


Joissain maissa Hallitus terrorisoi " itseään " keinoja kaihtamatta, saavuttaakseen tavoitteensa ?

Pommia räjäyttelemällä vilkkailla paikoilla saaden helposti aikaan useiden ihmishenkien menetyksiä ja vakavasti loukkaantuneita.

https://www.youtube.com/..ch_query=detonator+nokia
Masa Kirjoitettu 21.3.2017 11:39

Onhan se niin, että turvallisuus on tärkeä ja oleellinen asia. Ostarilla kokontuu asian kieppeiltä säännöllisesti mm. turvallisuustyöryhmä, joka käy ostarin tilannetta läpi. Mitä tulee julkisuuteen, niin Kondekan ostari on viime vuonna ollut esillä enemmänkin mm. monipuolisen ravintolatarjontansa ja festarien tiimoilta. Toki ostarilla on muutama häirikköpubi, joita ei tunnuta millään saatavan kuriin.

Pelokas Kirjoitettu 17.3.2017 10:00

On kirjoiteltu lehdissä kuinka Kontulan ostarilla olisi nyt turvallisempaa. Tämä ei todellakaan pidä paikkansa. Uimahallin viereisissä baareissa meno on ihan hirvittävää. Sekakäyttäjät örveltävät päivästä toiseen niiden edessä. Kuseksivat siinä julkisesti ja huutavat ja tappelevat. Miten nämä baarit voivat edes myydä mitään tälläisessä kunnossa oleville ihmisille. Meitä on paljon normaaleja ihmisiä, jotka haluaisivat käydä rauhassa uimassa ja ostoksilla. On tosi surullista että ostari on päästetty näin rappiolle.

Mitä yhteistä Rochdale Heraldilla ja Kontulalla Kirjoitettu 19.2.2017 17:29

Siinäpä kyymys ja mikä on Rochdale Herald ?

Pitää vaihtaa Ruoholahdessa Kirjoitettu 19.2.2017 16:13

Espoolaisilla on minimetrot, jonka vuoksi meidänkin metrot lyheni. Heidän metroasemansa ovat "taideteoksia" ja maksoivat paljon ja se puolestaan otettiin pois asemien koosta.

Hannu Kirjoitettu 21.9.2016 13:26

Olisi kiva tietää koska Länsimetro käynnistyy. Nythän Kontulasta pääsee bussi 57:lla aina Munkkiniemeen asti.

Mielikuvaa kuvalla joo Kirjoitettu 18.9.2016 17:45

Aiemmalle kommentoijalle: tämän sivun ulkoasu on sama kuin The Rochdale Heraldissa. Mitä pahaa siinä on?

Yes! Kirjoitettu 14.9.2016 16:28

Hei jos äskeinen update on totta, niin loistavaa. Vielä parempi, jos jauhavat paikan päällä ja on kunnon pressokeitin maidonvaahdottimineen, mutta kohtuullinen kapselikahvikin (kahvilatasoinen) ajaa joskus asian. Menen heti testaamaan kahvilaa huomenna! Jos kiittelen täällä, olin tyytis - jos en kirjoita mitään, niin... päätelkää itse :) terv. toiveikas

Kontula asuinpaikkani Kirjoitettu 13.9.2016 20:31

Hyvä hyvä!
Kontulan ostarille avattiin juuri uusi kahvila. Kävimme siellä tänä iltana mieheni kanssa ja olemme tosi tyytyväisiä. Se on viihtyisä paikka, jonne voi jäädä nauttimaan hyvästä kahvista. Vaihtoehtoja riittää sekä kahvin, että syötävien suhteen.
Miksi näen vaivaa kirjoittamalla tästä? Jokainenhan sen näkee ostarille liikkuessaan. Motiivini on saada kontulalaiset tutustumaan ja käymään siellä. Edellinen kahvila ei menestynyt kovin pitkään täällä. Onko syynä vain erilaisuus tarjonnassa? Halutaanko pelkkää juhlamokkaa ja korvapuustia, kun se on tuttua? Nyt ei tarvitse lähteä keskustaan tai Itikseen saakka saadakseen espressoa. Niin, tärkeintä mielestäni on se, että ostarille voi nauttia muutakin kuin kaljabaarien tarjontaa. Kyllä Kontula kahvilassa ansaitsee!!!!

Mirja Kirjoitettu 9.9.2016 00:31

Onko sivun uutiset ovat 70-luvulta? Hel.fi oikealla kertoo Hermmanin opiskelijakamput kasvaa päivitetty 1.1.1970 . Minä elin silloin mutta en muista tätä. Kalasatamaa ei ollut kyllä 1.1.1970 ainakaan sellaisena kuin nyt. Onko tässä tullut näpyttelyvirhe?

MH Kirjoitettu 2.9.2016 23:58

Minusta nämä värit kuvaavat hyvin tätä Helsingin vanhinta asuinaluetta. Onhan portaalimmekin varmaan varhaisimpia, ensimmäisiä yhteisöviestinnän kanavia. Minusta mitään ei tarvitse muuttaa, on oikein hyvä näin. Kiitos ja kummarrus. Sitäpaitsi emme me ole täällä mitään myymässä vaan yhdessä tekemässä. Se on meiningin nimi.

Kuvalla mielikuvaa Kirjoitettu 31.8.2016 09:15

Voisiko tämän alueportaalin etusivulle ylös laittaa jonkun kuvan (esim. kiva maisemakuvaketju) ja korvata punaisen tekstin esim. sinisellä. Näin sivu saataisiin houkuttelevamman ja myyvemmän näköiseksi. Punainen on agressiivinen ja ärsyttävä väri. Voisi myös mainita, että on Helsingin vanhinta asuinaluetta. Se antaisi sitä positiivista mielikuvaa, sillä harvempi tietää alueen historiasta. Kiitos :)
Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi