Jussi Halla-Ahon hirtehishuumori (Keskustelut)


Matto vedettiin Julma-Juhan alta Kirjoitettu 11.9.2012 19:49

Tämä Timo Soinin puolue on kuin huoratalo. Ihmisiä käytetään hyväksi häikäilemättömästi. Väkeä lappaa sisään ja ulos, eikä moraalista ole tietoakaan, raha näyttelee pääosaa. Suurin ero lienee siinä, että oikeissa huorataloissa on yleensä myös kaunottaria, mutta soinin lafkassa ei yhtäkään.

Vasen laita on muutoksen takuu Kirjoitettu 11.9.2012 13:06

Helsingin kaupunginvaltuustossa perussuomalaiset ovat samaa mieltä kaikissa asioissa kaupunginjohtaja Pajusen ja kokoomuksen kanssa. Halla-Aho kaupunginhallituksessa ei ole tehnyt mitään!
Jos helsinkiläisten asiat ovat menneet huonosti, katsokaa perussuomalaiset peilistä yhtä syyllistä, itseänne.
Helsingin linjaan tulee muutos vasta siten, kun valtuutetut kuuntelevat asukkaita, ei ryhmänjohtajia.

Roskaväen prinsessa Kirjoitettu 8.9.2012 18:49

ei ***** porukalle ole tulevaisuutta. Toivoa tulee muualta, ja korva joka oikeasti kuuntelee ja keskustelee. uimikseen on kaikki kyllästyneet Konturaitilla.

Petoksen uhri Kirjoitettu 7.9.2012 21:15

Öriseviä kännikaloja, sellaisia tsuba-tsuba-tsut-tsut -miehiä. Kuten sen kaljamainoksen, jossa ne elämöivät "mäyräbaareissa", ja jonottavat olutta tai lonkeroa.

Juuri sellaisia kuin persut ovat. Norsuja posliinikaupassa. Perussuomalaiset olette saaneet jatkuvaa kritiikkiä mahdottomien ja siten varmasti katteettomien vaalilupausten takia. Nyt sitten kävi niin, että te Perussuomalaisia äänestäneet ette enää keksi uusia tapoja selitellä Soinin Vihreitäkin jatkuvia takinkääntöjä parhain päin. Olin varma että Soini tulee asioissa vastaan vuosien vieriessä, mutta että kaikki vaalilupaukset romutettiin viikossa. Olen yhä pettynyt. Ja tietysti nolottaa selitellä ulkomailla Perussuomalaisia. Emme me kaikki äänestäneet heitä, ei edes joka viides suomalainen. Tuota monikulttuurisuuskorttia turha väläytellä - ei enää tehoa

Kuntajytky tulee Kirjoitettu 7.9.2012 07:39

Monikulttuurisuus on hanurista, juuretonta hommaa ja maahanmuutto
lopettava samoin kuin kehitysapua pitää leikattava.

Uusi jytky kuntavaaleissa aloittaa liikkeen, joka hoitaa Kataisen rospuuttohallituksen historian roskakoriin

F4ctori Kirjoitettu 14.8.2012 12:59

100 % samaa mieltä, vaikka kaikkea ei toki voi valita täysin itsenäisesti, kun emme ole yksinäisiä saaria vaan elämme vuorovaikututussuhteissa yhteiskunnassa. Usein saattaa myös luulla valinneensa jotain, vaikka se on ollut jonkun toisen valinta, esimerkiksi vanhempien.

Ruuti66 Kirjoitettu 13.8.2012 21:22

Olen sitä mieltä että Suomen maahanmuutto politiitka on päin Pr…. Miksi roikutetaan ihmisiä löysässä hirressä,ei saada päätöksiä aikaan. Nämä kiintiö pakolaiset heidät pitää kyllä ottaa vastaan, ja sioitaa yhteiskuntaan, samoin sellaiset maahanmuuttajat jotka hakee tosissaan töitä. He on minusta tervetulleita!

Mummu Kirjoitettu 28.9.2011 09:06

Pertti Virtanen arvioi Ylelle, että Halla-Aho on käyttänyt hirtehishuumoria Kreikka-kommenteissaan. Hmm.. jos sanon, että "Halla-Aho on hullu natsi", niin käykö sekin hirtehishuumorista? :)Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi