KIERRÄTÄ / LAHJOITA / VAIHDA / ANNA (Keskustelut)


AM Kirjoitettu 23.10.2009 07:21

HALOO, Paula. - Kyllä rojua riittää ja kävisin milelläni kyseisissä kierrätyspisteissä, mtta se JÄÄ VAIN KÄYMISEKSI, koska ei ole autoa, eikä rahaa maksaa kuljetuspalkkaa! Valitettavasti kukaan ei näy tekevän ainakaan naiselle ilmaiseksi pientä palvelua (in kind kyllä kuulema sopis!). - Ja ei bussi ota minua kyytiin vaikkapa krjahyllyn kanssa. ;)

Vielä yksi paikka Kirjoitettu 16.11.2008 12:40

Vuoden yhteiskunnallisella teolla palkittu Työ ja Toiminta ottaa vastaan kaikkia kierrätyskelpoisia ATK-laitteita sekä muuta sähkö- ja elektroniikkaromua (SER), toimistokalusteita, kodin huonekaluja, kodinkoneita, vaatteita, leluja, urheiluvälineitä, astioita, kirjoja, työkaluja, romumetallia, lyijyakkuja ja kaikkea muuta kierrätyskelpoista.

Kotitalouksilta Työ ja Toiminta vastaanottaa kodinelektroniikan veloituksetta. Purkuun menevistä huonekaluista peritään kohtuullinen kierrätysmaksu.

Lisää osoitteessa:
www.kierratys.net


Paula Kirjoitettu 15.11.2008 17:58

Uskomatonta miten sitä ihmisillä "rojua" riittää..

Meille on tänne Kivikkoon tuotu kaupungin vuokratalojen pihaan vaihtolava, jonne viedä tarpeeton / rikkinäinen / tai muu sellainen tavara. Ihan hyvä idea sinänsä.

Sitä en kylläkään ymmärrä, että miksi porukka vie sinne aivan käyttökelpoista kirpputorilla myymättä saamaansa tavaraa.

Haloo!

Jos, sinulla on tarpeetonta - ehjää - käyttökelpoista - kierrätettävää tavaraa. Niin vie se Ihmeessä johonkin alla mainituista. Varmasti on vaivansa arvoista!

Kierrätyskeskus (http://www.kierrätyskeskus.fi/)
Emmaus (http://www.emmaus.fi/)
Fida International (http://www.fida.fi/)
Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry (http://hurstinapu.net/)
Mikko.fi (http://www.mikko.fi/main/index.action)

Ja jos ei tuosta listasta vielä löytynyt lähellä sijaitsevaa paikkaa. Niin seuraavasta lienee kuitenkin - Suomen kirpputorit (http://www.vuolanne.net/kirpputorit/)

Monesti sellainenkin tavara, joka on sinulle turha. Voi taitavan tekijän käsissä tuunautua uuden veroiseksi. Mielikuvitusta peliin ! :-)

VUOKRAA JNE.. - Ei kaikkea tarvitse itse omistaa!PS. PISTÄHÄN SANA KIERTÄMÄÄN... ;-)Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi