Kontulan metroasema (Keskustelut)


Juha Kirjoitettu 23.10.2012 06:52

Kiinnostavaa lukea Hyvä etc kommentti, jossa hän määrittelee yksipuolisesti "Ostarille ei tarvittaisi muuta kuin pari hyvää ruokakauppaa, uimahalli, kirjasto ja apteekki". Minne katosivat terveysasema, nuorisokeskus, Saiturinpörssi, optikkoliikkeet, hyvä divari, pankit, ruokapaikat, asukastilat...? Onneksi tuo kirjoittaja ei määrittele palvelujen tarpeita!

Jacka Kirjoitettu 23.10.2012 00:12

Yhdyn edelliseen kirjoittajaan. Purkutuomio ja saadaan uusia tuulia. Myllypurossa menee kivasti, kun häiriöaines valui kondekaan. Tietenkin myös ongelmat pitää hoitaa, muttei meidän normaalien ihmisten kustannuksella.

Hyvä Ajankohtainen 2 maanantai 22.10 Kirjoitettu 22.10.2012 23:31

Viimeinkin rohjettiin nostaa Kontulan ostarin ongelmat valtakunnalliseen mediaan. Kolmekymmentä vuotta Kurkimäessä asuneena voin kertoa etten käy koskaan Kontulan ostarilla. Meno on siellä kuin villissä lännessä ja kukaan ei välitä. Ostarille ei tarvittaisi muuta kuin pari hyvää ruokakauppaa, uimahalli, kirjasto ja apteekki. Alkokin saisi lähteä. Itäkeskuksen palvelut ovat niin lähellä metromatkan päässä, että sinne kyllä kaikki pääsee.


Kontulan ostoskeskukselle voisi tehdä saman kuin Myllypurossa. Puretaan ostari ja rakennetaan asuntoja töissä käyville. Kontulastahan on ihanteellinen työmatkan pituus kaupunkiin, metrolla matka taittuu parissakymmenessä minuutissa.


TinTin Kirjoitettu 14.10.2012 22:15

Mitä ympäristöstä vieraantunutta on siinä, että toivoo hyvinvointia lapsille? Voi herttinen, ongelmia on kaikkialla, no sittenhän ne on tod. kivoja meidänkin lapsille. Pois ne pitää saada. Ja vaaleissa haen ehdokkaan joka välittää. Lapsista varsinkin.

Masa Kirjoitettu 13.10.2012 23:14

Voivoi, Hyvinvointi lapsille...! Harmi kun ihminen on noin vieraantunut arkielämästä ja ympäristöstään... Maailma on muuttunut ja se muutos näkyy eri puolilla Helsinkiä. Ongelmia on kaikkialla, on ne sitten lähiöissä tai ns. paremmissa kaupunginosissa.

Hyvinvointi lapsille... Kirjoitettu 13.10.2012 10:27

Kyllä kummatkin paikat tosi rauhattomia, nistejä ja juoppoja on kummassakin ja taloryhmät todellisia lähiöitä. Jos ei ole vaihtoehtoja niin ehkä sitten mieluummin siihen Kontulan ja Jakomäen välimaastoon, kauas ostareista. Sen lisäksi, kun on lapsia ja perheitä, jotka halua elää hyvin normaali elämä.Allu Kirjoitettu 2.10.2012 21:25

Kyllä se on juuri sellainen hienostomamma. Kyl mie ainaski uskallan kulkee ostarilla ja missä vaan ja ei siinä mitään moraa tarvita. Rohkeesti vaan. Että ei tarvi hienostella ja itiksessä vaan ostella ja mitä sitten tekeekin. Tsemppiä Pirkolle.

VanHouten Kirjoitettu 1.10.2012 22:32

Kontulassa 16v,eikä ikinä ostarilla? Rivitalossa? Ootsä sitten näitä "hienostomammoja" kun kaahaa tosta 30:n pätkästä 7kybää päästäkseen jonottaman itiksen parkkihalliin,tai kaasu pohjassa ikeaan?

Pirjo Kirjoitettu 26.9.2012 17:09

Minä olen asunut kohta 16 vuotta Kontulassa, rivitalossa. Ja olen viihtynyt oikein hyvin! En käy ostarilla koskaan, siinä se salaisuus lienee. Tervetuloa tänne.

Nice Kirjoitettu 26.9.2012 17:07

Uimahalli on kyllä hyvä. Ei ole joka paikassa. Muuten olen kyllä sitä mieltä, että metro on paras juttu. Sillä kun pääsee pois.

Miie Kirjoitettu 26.9.2012 14:43

riippuu aivan siitä mistä olet itse kiinnostunut.. kontulassa on uimahalli, metrolla pääsee keskustaan nopeammin kuin jakomäestä bussilla.

Keijukainen Kirjoitettu 25.9.2012 20:17

en kyllä suosittele kumpaakaan. Kyllä kummatkin paikat tosi rauhattomia, nistejä ja juoppoja on kummassakin ja taloryhmät todellisia lähiöitä. Jos ei ole vaihtoehtoja niin ehkä sitten mieluummin siihen Kontulan ja Jakomäen välimaastoon, kauas ostareista.

Muuttaa Kontulaan vai Jakikseen Kirjoitettu 22.9.2012 14:30

Kumpi on pahempi asuinalue nykyään? Mitkähän on Jakiksessa ne "pahat,huonot" talot, vai onko kaikki? Ja kummasta on helpompi saada asuntoa? Miten ulkopaikkakuntalainen yleensä voi saada kaupungin asuntoa, onko mahdotonta vai ei?
Ja onko edellä mainituissa lähiöissä muitakuin kaupungin asuntoja ja jos on niin missäkähän osoitteissa?

Pulut muualle pesimään Kirjoitettu 3.3.2011 13:16

Millä keinolla ne pulujen ruokkijat saataisiin kuriin. Millään muulla metroasemalla ei ole tätä pulunpaska ongelmaa. Kevätaurinko sulattaa nyt lumet metroaseman lasikatoilta ja se kakkavesi valuu ihmisten niskaan esim. kun he tulevat metrosta ulos.

Karri Kirjoitettu 3.11.2008 12:20

olet paula oikeessa on ok että kontulaankin satsataan ois kiva tavata......................................................paulaPaula Kirjoitettu 1.11.2008 07:53

Aivan ihanaa, että Kontulan metroaseman laiturin kunnostustyöt, ja läntisen sisäänkäynnin korjaukset on saatu päätökseen.

Ihanaa, että läntisen sisäänkäynnin portaissa ei enää haise kusi. Vaan vastassa on raikas tuulahdus.

:) Kiitos!Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi