PS (Keskustelut)


Santtu Kirjoitettu 5.12.2015 19:53

Herbert W kirjoitti aiemmin tässä ketjussa: "Kehotan, ihan vakaavasti, että entiset huumepoliisit pitäisivät sormensa kaukana Mellunkylästä. Meillä mellunkyläläisillä on omat poliitikot, sekä valtakunnan että kunnan tasolla. Heihin pidämme yhteyttä ja heidän kanssaan keskustelemme asiallisesti kaikista asioista. Myös huumeasioista." Minusta se oli hyvin sanottu jo silloin. Nyt Symppiksen Laura Räty tilaisuudessa kantani vahvistui lisää.

Kysymys Raatikaiselle ja muille perusSlle Mellunkylässä Kirjoitettu 28.11.2015 15:04

Perussuomalaisten Jukka Wallin latasi elokuussa Suldaan Said Ahmedin Facebook-seinälle kuvan, jossa kaksi miestä tekee natsitervehdyksen. Toinen kuvan miehistä on muun muassa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tuomittu Seppo Lehto, toinen tummaihoinen mies nimeltään Jama Jama. Suldaan Said Ahmed on somalitaustainen. Wallin itse ”piti kuvaa huvittavana, eikä ajatellut, että se aiheuttaisi paheksuntaa”. Mitä Kontulan ja Mellunkylän Perussuomalaiset, kuten Mika Raatikainen, ajattelette tästä? Pitdättekö tätä vastenmielisenä vai puolusteltevana? Kiitos vastauksesta.

Lakimies Z Kirjoitettu 14.12.2014 08:10

Tom "Nolla" Packalen pilasi ajat sitten persujen mahdollisuudet saada ääniä Vesalasta!

Lakimies X Kirjoitettu 11.12.2014 09:34

Mielestäni Packalen esitti rohkeita vaihtoehtoja, joista tavalliset pulliaispoliitikot eivät uskalla edes puhua. Ongelmia on, mutta niiden kanssa vain jeesustellaan, kuten sossut jne. Jos halutaan muutosta nykymenoon, on etsittävä ratkaisuja, radikaalejakin. Jos ei haluta muutosta, äänestetään vain edelleen näitä vanhojen hapatuspuolueiden muumioita.

Usko Kirjoitettu 26.1.2014 21:06

Tuollaiset ns. avaukset saavat iltalehtijulkisuutta, se on se hyöty mitä Packalenin tapaiset hakevat. Ja ainut, mitä tuntuvat osaavat tehdä. Niin turhia ukkoja ja akkoja asioitamma sähläämässä. No, palkkioita nostamassa siis.

Herbert Walther Kirjoitettu 20.1.2014 22:57

Mikä uusi rohkea avaus tuo olisi? Että apinoiden jälkeen köyhät Korkeasaareen. Tietojen mukaan orjamarkkinoita ja -näyttelyitä on järjestetty jo kauan ennen Packaleenia.

Perusnainen Kirjoitettu 20.1.2014 12:47

Kun uusia avauksia rohkeasti tehdään, ei siitä pidä vetää heti hernettä nenäänsä. On välttämätöntä, että edustajamme etsivät uusia keinoja ilman ennakkoluuloja. Itsekin ö-luokan asuinalueella olen nähnyt jo aivan liikaa pään silittelyä sellaisille otuksille, joiden oikea paikka olisi Korkeasaari.

Tepa Kirjoitettu 1.1.2014 19:13

Hei eikös juuri Vesala ole persujen vahvaa kannatusaluetta? Nyt miettikää, ketä äänestätte, jos tuon Packaleninkin suhteellisen vaalitavan maassa olette valtaan asettaneet! Ihan kamalaa.

Minttu Kirjoitettu 1.1.2014 10:46

Kun talousmies Björn Arne Christer Wahlroos on saanut lempinimen "Nalle" Wahlroos, niin aloitettaisko kutsuu kansanedustaja Tom Erik Packalénia "Nolla" Packaleniksi?

Eila Kirjoitettu 30.12.2013 20:47

Minun äänet menee kyllä taas Vasemmistoliitolle jatkossa. Miten lankesinkin persujen ansaan, koska oikeasti näitä lapsuksia tulee ihan liikaa. Koska niitä tulee koko ajan. Siivotkaa puolueenne tai äänestäjät siivoavat sen äänestyspäätöksellä ( so. ulos eduskunnasta ja pian )

Usko V Kirjoitettu 30.12.2013 20:45

Heittäkää perussuomalaiset nyt se Packalen roskikseen tai ainakin puolueesta ulos. Samaten James Hirvisaari ja muut pellet, jotka ei aidosta kaupunkikehittämisestä saatika yhteiskuntamme perusarvoista ymmärrä rahtuakaan. Apinoita, perkele.

Herbert Walther Kirjoitettu 29.12.2013 15:39

Sunnuntain (29.12.) HS kertoi sen, mitä me olemme aavistaneet jo pitkään. Helsingin huumepoliisiin on kasautunut väkeä, jonka mielestä päämäärä pyhittää keinot.

Hesarista luin ensin entisen huumepoliisin tunnustuksen Helsingin huumepoliisin rikollisluonteisesta menosta. Tämän jälkeen luin entisen huumepoliisin vuokralaisehdotuksesta, jota voidaan jo pitää YK:n ihmisoikeusjulistuksen vastaisena. Sinne meni luottamus Helsingin huumepoliisiin, joka näyttää uponneen korruption suohon.

Yhteiskuntapolitiikan tehtävä on luoda jokaiselle edellytykset onnelliseen elämään. Helsingin vuokra-asunnot ovat osa tätä tehtävää. Se, että joidenkin elämä on syystä tai toisesta niin huonoa, että he joutuvat pakenemaan huumeisiin, ei tarkoita sitä, että koko vuokra-alue tai kaikki sen asukkaat ovat samassa tilanteessa. Tässä tarvittaisiin resursseja ennaltaehkäisevään toimintaan, mutta siihen kaupunginvaltuuston rahkeet eivät näytä riittävän. Helsinki espoolaistuu kovaa vauhtia.

Sellainen kehitys on estettävä, sillä ihmisten pisteyttämisellä ei saavuteta mitään muuta, kuin lisää onnettomuutta. Nokian kohtalo kertoo, että liikemaailman nykyopit eivät päde edes liikemaailmassa. Yhteiskunnassa ne eivät ole päteneet koskaan.

Kehotan, ihan vakaavasti, että entiset huumepoliisit pitäisivät sormensa kaukana Mellunkylästä. Meillä mellunkyläläisillä on omat poliitikot, sekä valtakunnan että kunnan tasolla. Heihin pidämme yhteyttä ja heidän kanssaan keskustelemme asiallisesti kaikista asioista. Myös huumeasioista.


Tero Kirjoitettu 29.12.2013 11:17

Persujen stand-up koomikot saivat uuden tähden joukkoonsa. Kolmen Hoon ryhmä Halla-Aho, Hirvisaari, Hakkarainen vahvistui nyt yhdellä Peellä eli Packaleenilla :-D

Make Vesalasta Kirjoitettu 29.12.2013 10:20

Vesalastako keskitysleiri? Äänestin persuja viime vaaleissa, mutta jatkossa en taatusti enää koskaan. Vesala on nyt hyvä paikka asua. Käsittämätöntä p-kaa kansanedustajalta!

Maisa Kirjoitettu 29.12.2013 09:48

Nyt meni yli hilseen! Persujen kansanedustaja-poliisi Packalen haluaa tehdä Vesalasta, puolueensa vahvasta äänestysalueesta, slummin.
http://www.hs.fi/kotimaa..+Vesalaan/a1388205352907
Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi