Tapahtumien kaupungisosa (Keskustelut)


Uuno Turhapuro Kirjoitettu 6.7.2016 11:43

Mutta eipä taida Kontulassa olla liikaa urheilutapahtumia. Mainostankin tässä häpeilemättä kaverin liikunta-aiheista sivustoa:
http://liikuntaayrityksille.fi/

Hessu Kirjoitettu 29.6.2016 23:27

go Mika go!

Salla Kirjoitettu 19.6.2016 11:48

Ihan hienoja maalauksia alikulkusillalla ostarin ja kirkon välissä. Lisää tälläista :-)

Mika Kirjoitettu 19.6.2016 10:11

Muutin Kontulaan pari vuotta sitten ja sen jälkeen en päätöstäni ole katunut. Kontulassa on elämää ja ihmisiä joka lähtöön, mutta paikka on vireä ja eläväinen. Luontoakin on enemmän kuin kuin keskivertolähiössä. Suurimman vaikutuksen on tehnyt alueen monenlaiset tasokkaat tapahtumat. Viikko sitten Ostarifestari ja nyt Mimmit peinttaa happening. Elokuussa tulossa Kontufestarit, vuoden lopulla iso joulutapahtuma. Myös Electronic Kontula oli keväällä kiinnostava tilaisuus. Missähän muussa lähiössä on tällaista kulttuuritarjontaa? Ja valokuvien ystäville suosittelen ostarilla sijaitsevaa Kontupisteen galleriaa, jossa on ollut ja on hienoja valokuvanäyttelyjä. Mutta mikä ihmeellisintä kaikessa tässä tarjonnassa on ollut se, että ne ovat ilmaisia yleisölle! Kontula on ja kuuluu suomalaisen kaupunkikulttuurin edelläkävijöihin, kiitokset ja tsemppiä kaikille näiden tapahtuman tekijöille!

Make Kirjoitettu 10.8.2015 08:27

Olin Porissa ja tuo Helsinki-Cotonou teki meikäläiseen kuten näköjään myös Soundin porukoihin vaikutuksen: "Vilunväreet kaikkosivat ainakin Tedin teltassa, kun kahdeksanmiehinen Helsinki-Cotonou Ensemble pääsi vauhtiin. Bändiin kuuluu kuusi eri puolelta maata pääkaupunkiin päätynyttä kantasuomalaista. Etualalla perkussiota päristeli kaksi miestä Beninistä. Setin alku painottui syntikkavetoiseen fuusiolirutteluun, mutta meno parani sitä mukaa, kun vahva puhallinsektio, lyömäsoittimet, voodoo ja afrofunkin vastustamaton poljento valtasivat tilaa. Lopputulokseksi saatiin lauantain parhaat tanssit, joiden aikana sadepilvet kaikkosivat sisämaahan."

Jimi Kirjoitettu 10.8.2015 08:17

Hyvä kattaus Kontufesteillä vaikkei Notkis ookkaan tänä vuonna kehissä. Ootan Asan ja Helsinki-Cotonoun keikkoja. Arvostettu englantilainen Jazz Journal -lehti nosti tämänvuotisen Pori Jazz -festivaalin arvioinnissa mm. viimeksimainitun bändin esille: "Another exciting multicultural, multi-genre domestic band was the Helsinki-Cotonou Ensemble. This eight-man band joyously mixes jazz, funk, Afrobeat, prog rock and Spike Jones-like zaniness. Beninese front man Noel Saizonou suggested a more cheerful Fela Kuti on vocals, sax and talking drum. Tanzanian percussionist Menard Mponda kept up ever-changing polyrhythm under guitarist Janne Halonen’s catchy melodies. It’s hard to resist a band with eight singers, three horn players and three drummers who can all stop on a dime for a cowbell solo."


Make Kirjoitettu 12.6.2015 22:21

Oli upeata nähdä Pellen bändi livenä Kontulassa! Loistava keikka. Bändi on elämänsä kunnossa. Ja kitaristi Mela tyyliniekka vailla vertaa! Tänx bändille ja järjestäjille!!!

Inqqu Kirjoitettu 9.6.2015 21:22

Älä Nasu moiti Pelleä! Pelle on pop (no okei, on se pop enemmän kuin punk. mut diggaan).

Marja Kirjoitettu 6.6.2015 06:41

Kiva että tapahtumia on muuallakin kuin keskustassa :)

Nasu Kirjoitettu 29.5.2015 00:28

Jo on aikoihin eletty, kun Pelle Miljoona soittaa "ostarifestarilla". Seuraava keikka lienee Hulluilla päivillä. PKN, pelasta meidät. Amerikkalainen hapatus ja ostoshullutus syö punkkareiden rippeet ja vie Pellen yhä uusiin mainoksiin (Express bussi meni jo). Mihin tässä maailmassa voi enää uskoa? Kalevi Helvettiin?

Baarimikko Kirjoitettu 29.5.2015 00:26

Fillari baari on tämä: laitetaan mäyräkoira pyörän takaritsille ja ajellaan (niinkauan kun pystyssä pysytään). Toinen käsi tangolla, toisessa olut.

äitikin on ihminen Kirjoitettu 21.5.2015 12:17

minäkin pidän oluesta! ja olisin hullu jos en soisi sitä pientä nautintoa itselleni, joka pitää minut järjissäni tässä sekopää maailmassa! mikä ihme on fillaribaari?

Pubistuminen Kirjoitettu 18.5.2015 21:03

Mikä on tilanne tämän suhteen? Minä pidän oluesta.

Eetu Kirjoitettu 29.4.2015 15:15

Huhheijaa! Hienoa että idässä tapahtuu. Täytyypä tsekata ainakin tuo Idän kyläjuhla, Skidirock ja Kontulan ostarin kesän avaus, niin ja tottakai Pelle Ostarifestarilla. Jos ehtii, niin ois kiinnostava kuulla, mitä KontuFestari meinaa eli täytyypä käydä 21.5. tilaisuudessa.Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi