Uusi Kontupiste (Keskustelut)


Mara Kirjoitettu 30.3.2010 14:23

Mun mielestä Kontulatalo Kontupisteineen, Symppiksineen ja asukastiloineen on mainio asia. Samoin nuo festarit. Samaa mieltä olen Niinpän kanssa kaupungin nuorisoasiankeskuksen touhuista. Virasto ei näy missään muualla kuin skeittihallin tiimoilla. Nuorisotalon nimi muuttui Luupiksi, luuppia tosiaan tarvitaan, jos alueellista nuorisomeininkiä halutaan löytää.

Niinpä Kirjoitettu 30.3.2010 12:33

Kontupiste on alueen ainoa asukkaista oikeasti välittävä taho. Ihmetyttää kaupungin asenne ja suhtautuminen esimerkiksi nuorten hyvinvointiin: Kontufestivaalit lässähtivät täysin ja nuoret ottivat asiakseen käyttää aikansa kyseisenä viikonloppuna lähinnä ylettömään dokailemiseen kun nuorten parissa työtään tekeviä ei edes näkynyt mailla eikä halmeilla. Eipä ole Kontupisteen, Ostarin tapahtumien ja Kontufestivaalin lisäksi Mellunkylän alueella enää mitään tapahtumia asukkaille tai nuorille missään. Mihin meidän verorahamme oikein menevät?

Make Kirjoitettu 1.3.2010 18:16

Kävin paikalla, mutta Kontupiste oli kiinni. Aukee huomenna vasta.

Elho Kirjoitettu 28.2.2010 08:31

Kontula -dokumentti ei ole ole kyselyistä huolimatta myynnissä vielä.

SOllas Kirjoitettu 27.2.2010 13:15

Radiokontulan videoita voi katsella osoitteesta http://www.youtube.com/user/radiokontula

Itse en ehtinyt tuota dokkaria katsomaan lainkaan kun olin pisteen puolella töissä, mutta voin ottaa asiasta selvää ja laittaa lisätietoa ensi viikon puolella.

Kontupisteen puolelle on vielä tulossa lisää uusia asioita, mm. projektihuoneet olivat vielä laittamatta avajaisissa, Helsingin Yhteiskoulun Lyseon opiskelijoiden tekemä taideteos on tulossa takaseinälle, sekä Fotorally näyttely josta nähtiin pientä maistiaista yhden kehyksen muodossa ovat tulossa.

- Sami Ollas

Ripsa Kirjoitettu 27.2.2010 09:34

Santtu K. tosi hyvä bändi, eilen Kontulassa ja tänään kaikki Mellunmäkeen kuulemaan omin korvin karjalankielistä rockia!

Kalle Kirjoitettu 26.2.2010 21:38

Oli hyvät Kontupisteen avajaiset. Santtu Karhu soitti kovaa, mutta oli poikkeuksellisen hyvä bändi näillä leveyspiireillä. Uudistunut Kontupiste näyttävä tilaratkaisu. Mikä oli muuten dokkari, jota näytettiin siellä asukastilassa? Oli aika ammattitaitoisesti tehty ja kiinnostava tapaus sellaisenaan. Paljon näkökulmia Kontulassa asuvilta Kontulassa asuville. Voiko dokkaria ostaa jostain? Tuo Symppiksessä kuulemani Radio Kontula esittely oli myös ihan uusi juttua ja kiinnostava. Mistä nettivideot löytyy?
Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi