Voimalatontille bussivarikko (Keskustelut)


Asteriks Kirjoitettu 29.11.2007 18:47

Mellunkylän ja Myllypuron raja kulkee siis todellakin kehä ykkösellä. On se mielenkiintoinen asia, vaikka kaikkihan täällä on Itä-Helsinkiä.

Jouko Kirjoitettu 24.11.2007 10:08

Vai on Myllypuron voimala Kurkimäessä. Ainahan on puhuttu että alue kuuluu Myllypuroon, mutta näköjään kaikki puhuttu ja kuultu on perustunut mututuntumaan. Toisaalta kyllähän kehä ykkönen on luonteva raja Myllypuron ja Mellunkylän rajaksi.

Minttu Kirjoitettu 23.11.2007 08:00

Onko bussivarikosta tehty lopullista päätöstä?

Juhani Kirjoitettu 16.11.2007 08:20

On kiinnostavaa nähdä mitä tuon Helsingin Energian tontin kanssa tapahtuu. Kaupunginsuunnitteluvirasto on suunnitellut alueelle mm. pientaloasutusta, Concordia hamuaa bussivarikkoa ja paikalliset tahot ovat vuosien varrella esittäneet nykyisiin voimalaitosrakennuksiin ajatuksia ammattikorkeakoulusta Kaapelitehdas -tyyppiseen kompleksiin. Paikka on sijainniltaan hyvä, joten nyt kannattaisi tarkkaan pohtia, mitä siihen rakennetaan. Kontulalaiset aktiivit ovat esittäneet jossain vaiheessa myös Mellunkylä-Myllypuro -alueelle liikuntakoulutukselle uutta opinahjoa, mikä sekään ei ole hullumpi ajatus, koska alan oppilaitos puuttuu Helsingistä. Nyt tulisi järjestää asukastilaisuus, jossa tilannetta käytäisiin yhteistuumin läpi.Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi