Kissojen Yö Korkeasaaressa 7.9. ja 21.9.2007

Kissojen Yö 2007, perjantaina 7.9. ja 21.9., kertoo uhanalaisen amurintiikerin ja amurinleopardin suojelusta ja kerää varoja kissapetojen pelastamiseksi.


Kulje tunnemallisesti valaistua reittiä pitkin, katso kissapetoja silmästä silmään, varo salametsästäjiä ja salakauppiaita, kuule musiikkia ja puheenvuoroja Amurin kissapetojen puolesta, osallistu ja auta.

VARO SALAMETSÄSTÄJIÄ JA SALAKAUPPIAITA
AMURIN KOHTALO -KATUTEATTERI 7.9. non-stop klo 17.00-23.00.

Korkeasaaren Teatteri vie kävijät Itä-Venäjälle ja Kiinaan. Vaella venäläisen kylän ja raja-aseman kautta kiinalaiselle torille. Voivatko kyläläiset elää sovussa karjaa uhkaavien kissapetojen kanssa? Lähdetkö salakuljettamaan turkiksia tai luita vai ilmiannatko salametsästäjät ALTA-suojelupartiolle? Miten kaukaisten kissapetojen kohtalo koskettaa sinua?

KOE KISSAPEDOT ILTAHÄMÄRÄSSÄ

Seuraa kissapetojen elämää niiden omimpaan aikaan - iltahämärissä. Kissapetoja ruokitaan tasatunnein klo 17-23, mutta ne järsivät herkkupalojaan pitkin iltaa. Juontajana Korkeasaaren pääopas Pertti Pöllänen.
Tarkemmat ruokinta-ajat.

JUHLI USSURIN TAPAAN FESTAREILLA

Kissojen Yön festareilla juhlitaan Ussurin tapaan ja kerätään varoja amurinleopardin ja amurintiikerin suojeluun. Esikuvana festareille toimivat Amurin kissapetojen kotiseuduilla, paikallisen väestön ylpeyttä ja tietoutta kotiseudulla asuvista kissapedoista nostattamaan järjestetyt festivaalit. Kissapetojen suojelu suojelee myös muita uhanalaisia lajeja alueella. Festareiden esiintyjät vauhdittavat varainkeruuta ja tukevat kissapetojen suojelua omalla esityksellään.

LEOPARDIFESTARIT

Täplät vaarassa

Intendentti Leif Blomqvist, Korkeasaari
Klo 20.00 & 21.30, kesto 30 min. Rajallisesti paikkoja.

Leopardilava

Juontaja: Jone Nikula.
Artistit: Dj:t Maria Monsteri & Orava, Vj:t Random Doctors, Gommi & Rommi, The Ratzz, Milana Misic, Viola, Klaus Thunder & Ukkosmaine, Paleface ja Valvomo.

Pantteripuuhapaja
Klo 17.00-23.00

HUOM! Kissojen Yö tapahtumapäivänä Korkeasaari on avoinna klo 16-24.

LIPUT ENNAKKOON

Liput voi ostaa ennakkoon www.lippu.fi -osoitteesta tai suoraan esim. Mellunkylässä Kontulan ostarilla sijaitsevasta Kontupisteestä.

Voit ostaa tapahtumaan joko normaalin Kissojen Yön  tapahtumalipun tai Amurin kissapetojen suojelua tukevan Amur-lipun. Ennakkomyynti ainoastaan Lippu.fi:n kautta. Lippuja rajoitetusti.

Peruslippu maitse Mustikkamaan kautta
Aikuinen 8 e
Lapsi (7-16 v.) 5 e
Opiskelija 6 e
Eläkeläinen 7 e

Sisäänpääsy vesitse, lähtö Kauppatorilta ja Hakaniemestä
Aikuinen 13 e
Lapsi (7-16 v.) 7 e
Opiskelija 9 e
Eläkeläinen 10 e

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Opiskelijoiden esitettävä voimassa oleva opiskelijakorttinsa ja eläkeläisten eläkeläiskortti. Lipunmyynti lopetetaan tapahtumailtana kello 23.00. Lippuja myydään rajoitetusti - myynti vesibusseissa vain, mikäli lippuja on jäljellä.

Amur-lippu maitse, Mustikkamaan kautta
Aikuinen 10 e
Lapsi (7-16 v.) 7 e
Opiskelija 8 e
Eläkeläinen 9 e

Amur-lippu vesitse, Kauppatorilta tai Hakaniemestä
Aikuinen 15 e
Lapsi (7-16 v.) 9 e
Opiskelija 11 e
Eläkeläinen 12 e

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Opiskelijoiden esitettävä voimassa oleva opiskelijakorttinsa ja eläkeläisten eläkeläiskortti. Lipunmyynti lopetetaan tuntia ennen sulkemisaikaa. Lippuja myydään rajoitetusti - myynti portilla vain, mikäli niitä on jäljellä.

YLIMÄÄRÄISIÄ BUSSIVUOROJA KORKEASAAREEN

Bussi 11 Herttoniemestä Korkeasaareen ajaa poikkeuksellisesti myös perjantai-iltoina 7.9. ja 21.9. Korkeasaaren Kissojen yö -tapahtumien vuoksi. Bussi ajaa Herttoniemen metroaseman ja Mustikkamaan väliä kello 15.02-18.32 puolen tunnin vuorovälein. Tämän jälkeen vuoroväli tihentyy 15 minuuttiin. Viimeinen paluulähtö Mustikkamaalta on kello 0.15.

Lisätietoa osoitteesta www.kissojenyo.fi
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi