Perinteinen Myllypuro -päivä lauantaina 22.9.
Myllypuro-päivää vietetään lauantaina 22.9. Myllypuron ostoskeskuksessa. Tapahtumaan kutsutaan etenkin lapsia, joille on runsaasti tekemistä. Aikuisille ohjelmassa on mm. vuoden myllypurolaisen valinta, Myllypuron uuden logon julkistaminen sekä uuden ostoskeskuksen suunnitelmien esittelyä erityisesti liiketilojen osalta.

Myllypuro-päivään halutaan kutsua ostarille etenkin lapsia, sille heille on suunniteltu ohjelmaa juuri avatun ostarin Hymyn tiloihin. Ostarin ulkopuolella on mahdollisuus hevoskiesiajeluun, trampoliinilla ja pomppulinnassa hyppelyyn.

Herttoniemen seurakunta avaa omalla ohjelmallaan aikuisten osuuden. Tarjolla on tanssiesityksiä, laulua ja musiikkia Mandooran esittämänä. Tilaisuudessa julkistetaan uusi Myllypuro-logo, kerrotaan "Turvallinen ja viihtyisä Myllypuro" -projektin ensimmäisen asukaskyselyn tuloksista ja julkistetaan uusi vuoden myllypurolainen. Lisäksi kuullaan uuden ostarin suunnitelmista erityisesti liiketilojen osalta.

Myllypurolaiset järjestöt ja yhdistykset myyvät tuotteitaan ja esittelevät toimintaansa.

Myllypuron Helykoti (Kivensilmänkuja 7) on avoinna klo 10-14 välisen ajan ja siellä on omaa ohjelmaa. Myllypuron Sairaalassa (Myllymatkantie 4) on ohjelmallinen tapahtuma klo 10-15 välillä. Molemmat kohteet sijaitsevat Orpaanportaan varrella ja ovat helposti löydettävissä.

Viime vuonna vietettiin Myllypuron 40-vuotisjuhlavuotta, jolloin Myllypuro-päiväkin oli sen mukaan rakennettu. Nyt tapahtuma järjestetään pienimuotoisempana.

Myllypuro-päivän pääjärjestäjänä on Myllypuro-Seura ry. Yhteistyössä ovat myös Helsingin lähiöprojekti, myllypurolaiset yhdistykset ja järjestöt sekä seurakunta.

Aika: lauantai 22.9.2007 klo 10-14
Paikka: Myllypuron ostoskeskus, Kiviparintie 2

Vapaa pääsy! Katso ohjelma www.myllypuro.com
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi