Wenlassa toukokuussa mm. Balls, Problems ja Notkea RottaTumppi Varonen & Problems 17.5. Kontulassa

Kontulan ostarilla sijaitsevan ravintola Wenlan/Comeetan omistaja vaihtui huhtikuun alussa. Samalla ohjelmatarjontaa päätettiin lisätä, mutta tilaisuudet muuttuivat maksulliseksi. Ikäraja on edelleen 18 ikävuotta. Ohessa ote toukokuun live-tarjonnasta.

Balls / pe 2.5.
www.myspace.com/theballsoffical
Legendaarisen yhtyeen omaleimainen bluesiin pohjaava soundi on kehittynyt täyteen mittaansa 20 -vuotisen uransa aikana. Keikat ovat puhdasta nostalgiaa. Ballsien keulassa toimii Suomen kovimman muijarokkarin mainetta nauttiva Marjo Leinonen.

United Underworld / su 4.5.
www.myspace.com/unitedunderworld
Visuaalisesti ja musiikillisesti kirjava United Underworld nousee lavalle undergroundin syövereistä syleileillen kuulijaa raskaan metallin soundeillaan. Vokaaleissa Suburban Tribesta tuttu karismaatiinen Ville Tuomi.

Kriss Viconte One man band / to 8.5.
www.krissviconte.com
Kriss Viconten ura alkoi jo 16-vuotiaana miehen liityttyä soolokitaristiksi moniin ammattilaisyhtyeisiin. Vuosia ulkomailla kierrelleen artistin soittolistalta löytyvät viimeisten vuosikymmenten loistavimmat rock-hitit.

Leewings / pe 9.5.
www.leewings.com
Vuodesta -98 toiminut LeeWings on vakiinnuttanut asemansa Suomen kovimpien bailubändien joukossa. Yhdistelmä kaikkien tuntemia hittejä saavat konsertin muodostumaan riemukkaaksi yhteislaulutilaisuudeksi, jossa kaikilla on lupa tanssia ja pitää hauskaa. Wenlassa yhtye juhlistaa täyden 10-vuoden kulumista ensimmäisestä keikastaan.

Notkea Rotta / ke 14.5.
www.monsp.com/notkearotta
Itä-Helsingin legendaarinen rap-ryhmä nyt ensimmäistä kertaa Wenlassa.

Tumppi Varonen & Problems / la 17.5. (FillariFestarin festariklubi)
www.myspace.com/tumppiproblems
Problemsien musiikki ei menetä koskaan arvoaan. Tumppi Varonen vannookin rockin edelleen elävän ja voivan hyvin. Toukokuussa juhlitaan tuoreimman pitkäsoiton ilmestymistä. Takana yhtyeellä on 30-vuoden historia ja lukuisia hittejä.

Aarne Tenkanen & Tempuntekijät / pe 23.5.
www.aarnetenkanen.fi
Laulava raitiovaunukuljettaja on kaikkien janoisten sankari. Tenkasen tuotoksista tunnetuimpia on "Hemaisevan seksikäs pörröpää", "Hymyilevä veitikka" ja "Joulupukkilaulu".

Amberian Dawn / su 25.5.
www.myspace.com/amberiandawn
Fantasiametallin ykköstulokkaan Amberian Dawnin debyyttilevy "River of  Tuoni" nousi ilmestyttyään suoraa Suomen viralliselle listalle ja se julkaistiin myös Aasiassa ja Euroopassa. Yhtyeen keulakuvana toimii seireenin äänen omistava Heidi Parviainen.

Cheddar / ke 28.5.
www.cheddarmusic.com
Cheddar on työskennellyt viime aikoina amerikkalaisten Baby Shamin ja Hard Targetin sekä Cheekin kanssa. Hän on toiminut Suomessa lämmittelyartistina G-Unitin Lloyd Banksille sekä Young Buckille, Snoop Doggille (after party) ja Sisqo:lle. Vuonna 2007 Cheddar esiintyi mm. RMJ:llä, Kontufestareilla ja MTV:n sponsoroimilla Latvian Baltic Graffiti Festareilla.

Otto F. One man Band /to 29.5.
Otto Fothy jr. kiersi maailmaa ammattimuusikkona 90-luvun taitteessa yli 10-vuoden ajan. Hän esittää legendaarisia klassikoita mm. seuraavilta artisteilta: Eric Clapton, Jimi Hendrix, Dire Straits, Deep Purple, CCR, Gary Moore, Santana ja Cream.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi