Rakkaus on -teos valtaa Kontupisteen marraskuuksi
Pirre Pääkön Installaatio-näyttely on nähtävillä vuorokauden pimeinä tunteina 1.-30.11.2008 Kontupisteessä. Taiteilija on "sytyttänyt tulen" vuoden pimeimpään aikaan projisoidun videoinstallaation avulla, kokonaisuutta täydentävät Kontupisteessä sisällä esillä olevat VALOkuvatTeoskokonaisuus tutkii tulen alati muuttuvaa olemusta, sen liikkeen tanssillisuutta, voimakkaita valoja ja värejä, muuttuvia muotoja sekä suhdetta ympäröivään tilaan.

Installaatiokokonaisuuden teeman on tuli, joka on ollut meille pohjoisen pallonpuoliskon kylmässä ja talvisin pimeässä eläville hengissä selviytymisen kannalta välttämättömyys. Erilaiset tulet ovat koonneet ihmiset yhteen arjessa ja juhlassa antaen mahdollisuuden ravinnon kypsyttämiseen, turvaan, yhteisyyteen, lämpöön, valoon ja puhtauteen.

Rakkaudella on monia muotoja, RAKKAUS ON -teos haluaa herättää kysymyksen siitä mitä rakkaus merkitsee henkilökohtaisesti juuri minulle? Samalla RAKKAUS ON, ilman kysymysmerkkiä, toimii tekijänsä pienenä henkilökohtaisena julistuksena rakkauden puolesta.

Pirre Pääkkö

Sähköposti: pirre.paakko@gmail.com

Kontupiste, Kontulan ostoskeskus
Keinulaudankuja 4B
00940 Helsinki
050-5272591


KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi