Joulun Avaus Kontulan ostarilla 29.11.
Kontulan ostarilla järjestetään perinteinen koko perheen Joulun Avaus -tapahtuma lauantaina 29.11.2008 klo 10-16. Tervetuloa!

Tänä vuonna Joulun Avaus on aikaisempaa suurempi tilaisuus ja tapahtuman yhteydessä julkistetaan mm. 4V-hanke ja ideakeräys: Millainen on sinun Onnellinen kaupunkisi? -Lisäksi ostarin keskusaukiolla esintyy mm. Improvisaatioteatteri Häpeämättömät  ja tapahtuman päättää näyttävä MetroTuliKansan tulitaide-esitys. Paikan päällä tottakai myös Joulupukki ja Metrokappelissa esitetään upea Joulukuvaelma. Keskusaukiolla Joulumarkkinat ja Kontupisteessä luvassa videoJoulukalenterin ennakko. Joulupuurot tarjoaa ravintola Helmi Grilli ja joulukahvit Kontumarket.

Ohjelma.
klo 10.00-15.00 Joulumarkkinat, ohjelmassa mm. Onnellinen kaupunki -tapahtuma sekä joulukierrätysneuvontaa
klo 11.00 Joulupuurotarjoilu (niin kauan kuin puuroa riittää)
klo 11.30 Joulupukki vierailee ostarilla
klo 12.00 Joulukuvaelma Metrokappelissa
klo 12.00-14.00 Joulukalenteri -ennakko ja glögiä Kontupisteessä
klo 12.45 ja 13.45 Improvisaatioteatterin esitys Keskusaukiolla
klo 13.00 Joulukahvit Kontumarketissa
klo 16.00 MetroTuliKansa, tulitaide-esitys Keskusaukiolla

Joulun Avauksen järjestää Kontulan ostoskeskuksen yrittäjäyhdistys yhteistyössä KontuKeskuksen kanssa. Mukana menossa Helmi Grilli, Kontumarket, Metrokappeli, Helsingin Uutiset, Kulttuuriraide ja 4V-hanke.

4V: Välitä, Vaikuta, Viihdy, Voi hyvin

Helsinki, Espoo ja Vantaa käynnistävät yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa hankkeen, joka kannustaa asukkaita ottamaan vastuun asuinalueidensa kehittämisestä. Hanke tuo vaikuttamisen keinot lähelle asukkaita ja käynnistää projekteja, jotka tukevat kestävää elämäntapaa ja yhteisöllisyyttä.

Kontulassa järjestettävän Joulun Avauksen yhteydessä tiedossa 4V-hankkeen ideakeräys, jossa kysytään: Millainen on sinun Onnellinen kaupunkisi? Voit tuoda tarinasi tapahtumaan tai hakea lisäohjeita. Nouda hyvän mielen aineettomia joululahjaideoita! Improvisaatioteatteri Häpeämättömät esiintyy. Tarjolla glögiä ja pipareita.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi