Ensimmäinen aluefoorumi maanantaina 2.2. Mellarissa
Vuoden ensimmäinen aluefoorumi järjestetään maanantaina 2.2.2009 klo 18.00 asukas- ja kulttuuritila Mellarissa (osoitteessa Korvatunturintie 2). Tilaisuuden aiheena on "Mitä vuosi 2009 tuo tullessaan Mellunkylään".

Tilaisuudessa esitellään ”Vetoa ja Voimaa Mellunkylään” -hanke ja Mellunkylän tapahtumakalenteri 2009. Tilaisuuden vetää Raine Manninen. Paikalla Mellunkylässä asuvat kaupunginvaltuutetut. Tilaisuuden päätteeksi asukkaiden kyselytunti alueen ajankohtaisista asioista. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilua.

Muut kevään aluefoorumien aiheet: 9.3. Terveysfoorumi, 27.4. Maahanmuuttaneiden tilanne vuonna 2009 ja 25.5. Kaupunkisuunnittelua Mellunkylässä.

"Vetoa ja Voimaa Mellunkylään" -hankkeessa tähdätään uudenlaiseen vuoropuheluun ja yhteisöllisyyteen - lähidemokratiaan. Hankkeessa Mellunkylän eri toimijat pyrkivät yhteistyössä kaupungin luottamushenkilöiden ja virkamiesten kanssa mm. luomaan sarjan keskustelutilaisuuksia -aluefoorumeja - alueemme ajankohtaisista asioista. Lisäksi hankkeen avulla parannetaan alueellista viestintää, kehitetään asukas- ja kulttuuritiloja ja turvataan niiden rahoitus, lisätään maahanmuuttaneiden osallistumismahdollisuuksia sekä kantaväestön ja vähemmistöjen vuorovaikutusta. Tavoitteena on myös kehittää tapahtumatarjontaa ja kohottaa edelleen Mellunkylän kaupunginosan imagoa, edistää alueellista yrittäjyyttä sekä. tuottaaa kestävää elämäntapaa ja asumista koskevia toiminta- ja palvelumalleja.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi