Maanantaina 25.5. aluefoorumin aiheena mm. Kontulan keskuksen täydennysrakentaminen


Maanantaina 25.5 klo 18.00 järjestetään Vesalan ylä-asteella, osoitteessa Sakara 5, kevään viimeinen Mellunkylän aluefoorumi.
Tilaisuuden aluksi kaupunkisuunnitteluviraston virallinen asukastilaisuus Kontulan keskuksen täydennysrakentamisesta. Tämän jälkeen esittelyssä Mellunmäen keskustan suunnitelmat ja kaupunkisuunnitteluviraston Esikaupunkien renesanssi -hanke motolla "Peruskorjauksella ja täydennysrakentamisella kaupunginosat elinvoimaiseksi". Mukana mm. kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtaja Risto Rautava sekä muita asiantuntijoita ja Mellunkylän päättäjiä.
Tilaisuuteen vapaa pääsy. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Alkuvuodesta käynnistyi "Vetoa ja Voimaa Mellunkylään" -hanke, jonka päätavoitteena on lähivuosien aikana luoda lähidemokratiamalli Helsingin Mellunkylään (Kivikko-Kontula-Kurkimäki-Mellunmäki-Vesala). Osana tätä hanketta on nyt kevään aikana järjestetty useita aluefoorumeja ja näiden tilaisuuksien päämääränä on vuoropuhelun synnyttäminen niin asukkaiden, yrittäjien ja heidän edustamiensa järjestöjen sekä kaupunginvaltuutettujen ja virkamiesten kesken.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi