KontuFestari lauantaina 15.8. Kontulan Kelkkapuistossa

KontuFestarilla rockia, jazzia, poppia ja räppiä
KONTFESTARI SEITSEMÄNNEN KERRAN KONTULAN KELKKAPUISTOSSA LAUANTAINA 15.8.

KontuFestarista on viimeisten kuuden vuoden aikana tullut Itä-Helsingin suurin kulttuuritapahtuma. Tämä maksuton suurtapahtuma järjestetään nyt seitsemännen kerran lauantaina 15.8.2008 klo 12-21. Tänä vuonna on edellisvuosien tapaan luvassa nimekäs ja monipuolinen ohjelmisto moneen eri makuun. Luvassa on rockia, jazzia, poppia ja räppiä.

Tämä vuotiseen tapahtumaan on kiinnitetty palkittu lasten Circus Helsinki, eturivin ammattimuusikoista koostuva Stadin Juhlaorkesteri, maineikas Santtu Karhu ja Talvisovat Venäjän Karjalasta, suomalainen rocklegenda Pelle Miljoona ja Unabomber, hämmästyttävä Iiro Rantala Trio, suomenkielisistä Beatles -tulkinnoistaan tunnettu Clifters ja itähelsinkiläinen kulttibändi Notkea Rotta.

Nuorisoasiainkeskuksen jäätyä tänä vuonna tapahtumasta pois, merkitsee tämä päätös valitettavasti ohjelmiston sekä palvelujen huomattavaa karsintaa eli erityisesti paikalliselle nuorisolle suunnattu ohjelmakokonaisuus hiphop-lavoineen ja esiintyjineen jää pois.

KontuFestarin järjestää KontuKeskus ry yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen kanssa. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön.

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

 

 
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi