Idän Silta -tapahtuma Stoassa 4.-5.9.09
Ensimmäinen Idän Silta -tapahtuma järjestetään pe 4.9. - la 5.9.09 Stoa Itä-Helsingin kulttuurikeskuksessa. Tapahtuman tarkoituksena on luoda siltoja, jotka yhdistävät Itä-Helsingin asukkaita ja toimijoita, naapureita, nuoria ja ikäihmisiä, Helsingissä syntyneitä ja muualta tänne muuttaneita - alueen kaikkia asukkaita vauvasta vaariin.

Täysin ilmainen tapahtuma tarjoaa itähelsinkiläisille yhteyden alueen yhdistyksiin, viranomaisiin ja päättäjiin. Itä-Helsingin toimijat esittäytyvät sekä esittelypöytiensä ääressä että järjestämällä tapahtuman ohjelmanumeroita. Luvassa on muun muassa luentoja sekä musiikki- ja tanssiesityksiä. Idän Silta tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden tutustua Itä-Helsingin tulevaisuuteen; mukana on lukuisia itähelsinkiläisiä poliitikkoja sekä asiantuntijoita.

Idän Silta sisältää monipuolista ja hauskaa ohjelmaa koko perheelle. Lapsille on tarjolla muun muassa nukketeatteria, työpajoja sekä Wilson Kirvan satutuokio. Aikuiset pääsevät nauttimaan teatterista ja mielenkiintoisista luennoista. Runsaan ohjelmatarjonnan lomassa kävijät voivat rentoutua esimerkiksi kokeilemalla tai chitä tai vierailemalla Hiljaisessa huoneessa.

Tapahtuman avaa perjnataina 4.9. kello 12 Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen.

Tapahtuman tarkka ohjelma liitteenä (pdf) ja Stoan internetsivuilla: www.stoa.fiKontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi