Media Facades -festivaali Taiteiden yönä 27.8. Kontulassa


Tapahtumassa mukana myös Kontulan Symppiksen väki.

Kaupunkitilan mediafestivaali Media Facades ottaa haltuun julkista tilaa 7:ssä Euroopan kaupungissa 27.8-2.10.2010. Helsinki avaa tapahtumaketjun Taiteiden yön tapahtumilla eri puolilla kaupunkia, myös Kontulassa.


Kontulassa Taiteiden yön Media Facades -ohjelma tapahtuu osoitteessa Ostostie 3 klo 21-00. Tervetuloa!

*21-00 Kulmakunnan jätit*
Sini Haapalinna, Markku Nousiainen, Pia Lindy, Matti Niinimäki

Tanssillinen katutapahtuma Kulmakunnan jätit valtaa Kontulan taiteiden yönä. Osallistujat voivat muokata omia hahmojaan ja tanssittaa niitä Ostostien fasadilla. Osallistu osumalla paikalle, tuunaa urbaanista jätistä näköisesi ja saata liikkeesi mahtimittoihin DJ Magic Samin ja Dijckanin siivittämänä!

*21.30-21.45 We are the people, this is the place*

Tenantspin / Alex Harrison sekä Kontulan ja Anfieldin asukkaat

Taiteiden yönä ensi-iltansa saavat Liverpoolin Tenantspin-yhteisötelevision mediapajan tulokset. Työpaja järjestettiin Kontulassa toukokuussa ja myöhemmin kesällä Liverpoolissa. Tuloksena syntynyt ohjelmapari kuvaa asukkaiden kokemusta omasta ympäristöstään ja rakentaa siltaa kahden eurooppalaisen asuinalueen välille.

Festivaalin tuottaa m-cult ja se on osa Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa. Yhteistyössä mukana FACT (Liverpool), Suomen Lontoon instituutti, HIAP, Kontupiste ja Symppis.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi