Helmikuun tapahtumia Mellunkylässä ja lähiympäristössä

 
Helmikuussa on luvassa monenlaista ohjelmaa Mellunkylässä ja lähistöllä. Alla muutama poiminta paikallisesta ohjelmatarjonnasta.
 
Paavo Arhinmäki Mellarin kulttuuri-illassa 7.2.
 
Mellunmäen asukastila Mellarin kulttuuri-illassa torstaina 7.2. klo 17.30 vierailee paikan päällä kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki. Aiheena mm. bändien harjoitustilojen turvaaminen. - Illan aikana esiintyvät Omat Pojat, Broadway ja Mosebacka Big Band. Kahvio avoinna koko illan. Vapaa pääsy.
 
Lainan Päivä Kontulan kirjastossa 8.2.
 
Lainan päivää vietetään jälleen 8.2.2013. Kontulan kirjastossa päivää juhlistetaan kahvitarjoilulla klo 14.00-17.30. Poistolehtien myynti alkaa heti aamusta. Kirjojen välistä voi löytää kirjanmerkkejä sekä lempikirjalappuja, joilla henkilökunta ja asiakkaat suosittelevat lempikirjojaan. Vapaa pääsy.
 
Kassandrateatterin Mikä Elämä! Stoassa 9.2.
 
Kassandrateatterin Mikä elämä! nähdään lauantaina 9.2. klo 19 Stoassa. - Lokakuussa ensi-iltansa saanut näytelmä kertoo 17 -vuotiaan Suomessa kasvaneen somalitytön aikuistumisen kokemuksista kahden kulttuurin ristivedossa. Liput 5 €.
 
Energianäyttely Kontulan Kirjastossa alkaen 11.2.
 
Helsingin ympäristökeskuksen Asiaa! –hanke avaa maanantaina 11.2.2013 klo 18.00 energianäyttelyn Kontulan kirjastossa. Kunniavieraana ja haastateltavana on vastanimetyn ympäristölautakunnan varapuheenjohtaja Leo Stranius (vihr), joka on toiminut pitkään Luonto-Liiton toiminnanjohtajana.  Paikalla on myös Asiaa! –hankkeen asiantuntijoita. - Tilaisuudessa on luontoaskartelukerho lapsille ja kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.
 
Laskiaisrieha Kipinäpuistossa 12.2.
 
Leikkipuistot Kipinäpuisto ja Kurkimäki järjestävät laskiaisriehan Kipinäpuistossa tiistaina 12.2. alkaen klo 10.30. Luvassa mm. mäenlaskua, laululeikkejä, paloauto ja hernekeittoa. Vapaa pääsy.
 
Kidols -talvileiri Kurkimäessä 18.-22.2.
 
Hiihtolomalla (vko 8) Lastenkulttuurikeskus Musikantit järjestää KIDOLS talvileirin. Leiri on 7-12 vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettu päiväleiri, jossa on ulkoilun lisäksi tarjolla musiikkia, musisointia, laulamista, leikkimistä sekä tietenkin leirin MegaBileDisco juhlat. Leirin hinta on 65 €/lapsi. Tiedustelut: www.musikantit.fi tai puh. 0102 190 190.
 
Aluefoorumissa Kontulassa 25.2. tutustutaan paikallisiin päättäjiin
 
Vuoden ensimmäinen aluefoorumi pidetään maanantaina 25.2. klo 18-20 Kontulan Symppiksessä Kontulatalolla. Teemana on Mellunkylästä valittuihin luottamushenkilöihin ja päättäjiin tutustuminen. Heitä onkin aika monta eri lautakunnissa ja muualla tekemässä päätöksiä saamansa luottamuksen pohjalta. Vapaa pääsy.
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi