Raider ja Passion 20-vuotisjuhlakonsertti Stoassa 5.9.

Raider ja Passion: Mikko Mattila (vas.), Leo Gelhar, Marko Holstein, Mikko Uola ja Raider Gern.
 
Helsinkiläinen Raider ja Passion viettävät tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa. Juhlavuoden päätapahtuma järjestetään teemalla "Ne ensimmäiset 20 vuotta" Itä-Helsingin kulttuurikeskus Stoassa, torstaina 5.9.2013 klo 19.00.
 
Raider ja Passion viettävät 20-vuotisjuhlavuottaan konsertoiden. Keulakuva ja solisti Raider Gern on tehnyt useita konsertti- ja showprojekteja. Juhlavuoden teemassa ”Ne ensimmäiset 20 vuotta” kuullaan läpileikkaus Raiderilta ja Passionilta.
 
Raider kertoo, että vuosikymmenet ovat vaihtuneet rokin, iskelmien ja ikivihreiden lisäksi myös omilla biiseillä, joita myös konsertissa kuullaan.
 
Mukana konsertissa on esimerkiksi sellaisia tunnelmallisia klassikoita kuin My Cherie Amour tai Spanish harlem. Raiderin omat laulut: Valkokultaa, Joki, Jos vielä voit, Yö jota kaipaan, Hän pitää huolen tai Mies omalla maallaan kertovat omalla tavallaan suomalaisen miehen ajatusmaailmasta ja kasvusta.
 
- 20-vuotta on pitkä aika. Musiikillisesti se on ollut meille antoisaa ja suhtaudumme valoisasti myös tulevaisuuteen. Meillä on itähelsinkiläiset juuret ja suuri sydän musiikin tekemisessä, tiivistää Raider tunnelmiaan. 
 
Vierailijana konsertissa  nähdään Chanson-Fado tulkitsija Nina J Hedkrok & Mustaa samettia –orkesteri. Juhlakonsertti on kaksituntinen. Konsertissa on väliaika. Liput 13/9 €.
 
Raider ja Passion: Mikko Mattila (vas.), Leo Gelhar, Marko Holstein, Mikko Uola ja Raider Gern.
 
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi