Kontulan ostoskeskuksen lasitorneihin suunniteltu Unelmien siivet -yhteisötaideteoksen avautuminen siirtyy

 
Kulttuuriyhdistys Lila ry:n Kontulan Taidekuuri ilmoittaa, että "Unelmien Siivet" - tilateoksen avajaiset siirretään teoksen ripustuksessa ilmenneiden teknisten ongelmien vuoksi. Tarkempi uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Suunnitelmissa on kuitenkin loppukevä/alkukesä - mutta viimeistään Helsinki-päivään, 12.6. mennessä. Teos koostuu 400 perhosesta, jotka eri-ikäiset kontulalaiset ovat taiteilleet eri puolilla Kontulaa järjestetyissä työpajoissa. Jokainen perhonen kantaa mukanaan tekijänsä unelmaa. Unelmat nousevat siivilleen perhosparvessa ja lentävät kohti toteutumistaan. Lentoon nousee unelmia muun muuassa lottovoitosta, rauhasta, katosta pään päällä, rakkaudesta, työpaikasta, lemmikkipandasta ja siitä ettei koulussa olisi matikkaa.
 
Työpajoihin on voinut osallistua Lähiöasemalla, Kontupisteessä, kirjastossa, leikkipuisto Kiikussa, Lastenkaaressa, Symppiksessä ja palvelukeskuksessa. Lisäksi työpajoihin ovat osallistuneet Näprääjät ja Mieli maasta - ryhmäläiset. Teos kuuluu Kulttuuriyhdistys Lilan Kontulan Taidekuuri- yhteisötaideprojektiin, jonka puitteissa alueella järjestetään juhlavuoden kunniaksi erilaista taidetoimintaa.
 
Teoksen on ideoinut ja suunnitellut kuva-ja yhteisötaiteilija Tiina Hallakorpi, työpajojen ohjaus Tiina Hallakorpi, Tuija Salovaara ja Annuska Dal Maso. Lisätietoa: www.lilary.net/kontula.htm
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi