Kirjastossa syyskuussa vieraina Karita Tykkä ja Marko LönnqvistTorstaina 22.9. klo 18-19: Sokerittomia herkkuja, vieraana Karita Tykkä
 
Karita Tykkä (os.Tuomola) on ravintorikasta sekä raakaravintoa rennosti rakastava yrittäjä ja äiti, jonka intohimona on terveys, ravinto ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.  Karitan esikoiskirja Raakaa ja makeaa ilmestyi tammikuussa 2014, toinen kirja Hyvää huomenta saman vuoden marraskuussa ja kolmas, Lautasellinen kauneutta -niminen kirja lokakuussa 2015.
 
Karita Tykkä kertoo uutuuskirjastaan Sokeriton sekä herkullisten mutta maidottomien, gluteenittomien ja tietysti sokerittomien herkkujen valmistuksesta. Karita kertoo omasta ravitsemusfilosofiastaan ja luonnollisesta ruoasta ilman lisäaineita, gluteenia, keinotekoisia makeutusaineita tai prosessoituja sokereita. 
 
Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa oppimaan ja keskustelemaan!
 
Torstaina 29.9. klo 18-20: Vieraana ex-Cannonball Marko Lönnqvist
 
Miten epoolaispojasta tuli rikollinen ja Cannonball MC:n jäsen? Ero liivijengistä oli väkivaltainen. Tule kuulemaan miten ex-moottoripyöräkerholainen pääsi eroon rikollisesta elämästään. Lönnqvist kertoo kirjastaan Elämäni gangsterina: Cannonballin sisäpiiriläisen muistelmat.
 
Vapaa pääsy! Tervetuloa!
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi